Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem azt már 14-15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt már 14-15 éves korom óta, hogy nekem sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Már 6-7 éve ezt érzem, régebben ez nem is zavart annyira, elvoltam jól egyedül. De mostanában nagyon zavar ez, hogy nincs és nem is volt barátnőm sosem. Mindig azt gondoltam hogy én nem érdemlek meg egy lányt sem, midig is olyan hihetetlennek érzem azt, hogy nekem lesz valaha szerelmem, aki szeretni fog. Amikor irodalom órán az írók szerelmi költészetéről volt szó akkor azt nagyon távoli dolognak éreztem, meg olyan hihetetlennek, hogy én valaha meg fogom tudni, hogy milyen szerelmesnek lenni.

Nagyon vágynék mostmár barátnőre, de úgy érzem hogy nekem sosem lesz, pedig nagyon örülnék neki, főleg annak, ha később lenne feleségem.

Mi lehet ennek az oka, hogy így érzem?

Más is van aki így érez/érzett?

Üdv.

2018. nov. 15. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
28%

Azért mert nem vagy vak és látod ezt a brutális férfi többletett...1000férfira jó ha marad 1-2 nő...azokért is sikátorokban szoktunk megverekedni...természetesen halálig tartó küzdelemben elvégre mi csak fogyó eszközök vagyunk...annyian vagyunk és úgy szaporodunk mint a tetvek.

Szóval szedd össze magad és légy férfi légy te a LEGERŐSEBB ÉS SZEREZD MEG HÁT MIND :D

Am gyerekes hülyeség majd felnősz teszel ellene és rájössz h fölösleges és hatalmas önbizalom hiányodból fakadt csak ez az érzés...A fent említett sikátor sokat segít a leküzdésén :P

2018. nov. 15. 20:49
 2/5 he84 ***** válasza:
Na azért 14-15 évesen kamaszként még eléggé túlzás, korai és szomorú, ha valaki ekkor bánkódik, hogy nincs és nem lesz barátnője, párja és családja. Nagyon korai ilyeneken agyalni és ettől félni. Még fogsz fejlődni, érettebb leszel, ez nem verseny és nem jó, ha rágörcsölsz!
2018. nov. 15. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés. Én már 12 éves korom óta érzem ezt. És ez azóta sem változott. 18/L
2018. nov. 16. 18:35
 4/5 he84 ***** válasza:
Hát egyáltalán nem normális érzés,... Rettentő korai és beteges, már bocsi. Nem vagytok öregek és néhány öreg akkor is jól megvan szexuális téren, nem csakis korfüggő.
2018. nov. 16. 23:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia. Igaz, egy hete írtad, de azért leírom. Nekem a barátom volt így. Jól néz ki, a csajoknak is tetszett, de viszont kb 10 évvel ezelőtt elkezdte érezni azt, amit te. Hogy senkinek sem kéne, mert hiába gondolták aranyosnak meg jóképűnek a lányok, ő tudta, hogy milyen a személyisége, hogy furcsa gondolatai, vágyai vannak, ami az átlag lányt kiborítja, és undorodik tőle. Sajnos annyira elkeseredett, mert otthon is voltak problémák és annyira egyedül és tanácstalannak érezte magát, hogy öngyilkosságot kísérelt meg. Szerencsére túl részeg volt és nem sikerült. A gondolatot viszont nem vetette el , csak elodázta. Várt a pillanatra. Néhány 2-3 hónapos kapcsolata volt, de vagy nem érezte úgy, hogy a csaj hozzávaló, vagy fordítva. Meg jónéhány egyéjszakás, akikhez semmi érzelem nem fűzte. Belemerült a fűbe, az italba, jövőképe nem volt. De viszont ráébredt, hogy ez nem vezet jóra, szeretett volna megkomolyodni és egy barátnőt maga mellé. Újra maga alá került, mert menthetetlennek tűnt az egész. És tavaly jöttem én. Ő akkor 28 éves volt. Kicsivel a szülinapja előtt ismerkedtünk meg. És azóta már tucatszor elmondta, hogy a lány , akit maga mellé képzelt, az én vagyok. Nem a tökéletes mása, de ijesztően egyforma a kettő. És ő is hasonló, mint akit én lefestettem magamban, hogy az lenne az ideális. Nem is értem mi baja volt a lányoknak vele, igaz, mi szinte teljesen egyformak vagyunk. Az ízlésünk eltér, de a gondolkodásmód ugyanaz. Kb fél év elteltével össze is költöztünk. És már nem érzi elveszettnek magát, családalapításról is volt szó, de előtte szeretnénk egy kicsit csak egymás társaságát élvezni. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy most még távolinak tűnik az egész, de tapasztalatból írom, hogy nincs semmi veszve. Ez a sok tucat pi. cs. a mögött ott van az, aki hozzád illik. És úgyis összefuttok valahol.
2018. nov. 20. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!