Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt már 14-15 éves korom óta, hogy nekem sosem lesz barátnőm?
Már 6-7 éve ezt érzem, régebben ez nem is zavart annyira, elvoltam jól egyedül. De mostanában nagyon zavar ez, hogy nincs és nem is volt barátnőm sosem. Mindig azt gondoltam hogy én nem érdemlek meg egy lányt sem, midig is olyan hihetetlennek érzem azt, hogy nekem lesz valaha szerelmem, aki szeretni fog. Amikor irodalom órán az írók szerelmi költészetéről volt szó akkor azt nagyon távoli dolognak éreztem, meg olyan hihetetlennek, hogy én valaha meg fogom tudni, hogy milyen szerelmesnek lenni.
Nagyon vágynék mostmár barátnőre, de úgy érzem hogy nekem sosem lesz, pedig nagyon örülnék neki, főleg annak, ha később lenne feleségem.
Mi lehet ennek az oka, hogy így érzem?
Más is van aki így érez/érzett?
Üdv.
Azért mert nem vagy vak és látod ezt a brutális férfi többletett...1000férfira jó ha marad 1-2 nő...azokért is sikátorokban szoktunk megverekedni...természetesen halálig tartó küzdelemben elvégre mi csak fogyó eszközök vagyunk...annyian vagyunk és úgy szaporodunk mint a tetvek.
Szóval szedd össze magad és légy férfi légy te a LEGERŐSEBB ÉS SZEREZD MEG HÁT MIND :D
Am gyerekes hülyeség majd felnősz teszel ellene és rájössz h fölösleges és hatalmas önbizalom hiányodból fakadt csak ez az érzés...A fent említett sikátor sokat segít a leküzdésén :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!