Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miről szerettek beszélgetni?
Nem tudok beszélgetni a lányokkal:S
Mindig próbáltam, de ők valahogy nem "vevők" rám, de még barátilag sem, és nem kocsikról meg férfias dolgokról szoktam beszélgetni, bármiről, ők soha nem kérdeznek és nagyon passzívak, úgy érzem a saját nemükkel beszélgetnek, barátkoznak inkább, ami elég lehangoló mert én szeretném őket megismerni, szeretem a nőket.
én úgy kb. mindenről. próbáld ki a vallást, és a nézeteit. vagy kérdezz rá a kedvenc könyvére/filmre/sorozatra.
van-e testvére (ha igen akkor arra)
mi az álma
példaképe
annyi mindenről lehet bezsélni. gondolkozz. csinálj egy listát. és mielött találkozol egy lánnyak 3-szor olvasd el a listát.
Ezt én se tudtam eddig megfejteni.. :S
Egy csónakban evezünk.
Magunkról szeretünk beszélni :-)
És valóban a férfiak számára passzívnak tűnhetünk, azt szeretjük inkább, ha kérdeznek és utána jó hosszan hallgatják a válaszunkat.
Olvass el 1-2 férfi-női különbségről szóló könyvet, nagyon érdekesek. Sokkal jobban meg lehet érteni a másik nemet az ilyen írások által. És rögtön sokkalelfogadóbb is lesz az ember. Egyszerűen meg kell érteni, hogy óráisi különbség van a férfiak és a nők között minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!