Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miért nem tudtok beszélgetni a fiúkkal? Vagy nem akartok?
Már megfigyeltem, hogy a lányok egymással nagyon jól elbeszélgetnek, de ha én megyek oda beszélgetni akkor szűkszavúak, nem dobnak fel témákat, csak én, nem kérdeznek semmit, maximum visszakérdezik amit én, pl. és te?
Na most nem eldöntendő kérdéseket teszek fel, direkt hogy menjen a beszélgetés, meg nem interjú formában, nem értem miért ilyen ridegek, a lányok állítólag pedig bőbeszédűek, fecsegnek, egymással lehet...
1, Sajnos én egyetlen egy nőt sem ismerek személyesen - az osztályfőnökömön kívül -, akivel lehetne beszélgetni a vallásokról, politikáról, komolyabb dolgokról.
2, Először magadban keresd a hibát, ne másra mutogass. Lehet, hogy egyszerűen nem szeretnének veled beszélgetni, mert nem kíváncsiak rád, nem érdeklődnek irántad.
Én olyan lány vagyok aki csak fiúkkal tud beszélgetni és lányokkal nem. Nem barátkozom lányokkal.
19/L
21:46
Hogyhogy?
és fiúknál és lányoknál is jelen van hogy izgulnak a másik nem jelenlétében, és ez miatt nem tudnak felszabadultan beszélgetni
teljesen természetes
23:00
Olvasd már el még egyszer, hogy mit írtál, semmi értelme, ezzel csak magadat égeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!