Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell lerázni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell lerázni egy erőszakos embert?

Figyelt kérdés

Nem enged szakítani, fenyeget és félek is tőle.

Gondoltam hogy lefekszem valakivel direkt, hogy megutáljon, de esélyem sincs, mert jön velem mindenhová.. szóltam már a hatóságoknak is, de nem történt semmi..

2021. ápr. 22. 14:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ne vedd sértésnek, biztos nagyon jól nézel ki, de ez ijesztô hogy ennyi idôsen is ilyen helyzetek alakulhatnak ki. Mindig abban bíztam, ha majd öregszem akkor csökken az esély a pszichopaták bevonzására mert eddig sok ilyen palim volt. :/

Amúgy jókat írtak az elôzôek es kitartás! Sose szakíts személyesen.

2021. ápr. 22. 21:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Sikerült eljönni tegnap. :)
2021. ápr. 24. 07:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy! Örülök, hogy gond nélkül letudtál lépni! Reagált valamit erre az exed?
2021. ápr. 24. 09:42
 14/15 A kérdező kommentje:
Egyszerűen azt hazudtam, hogy elmegyek a boltba. A táskámat és cuccaimat kidobtam az ablakon amikor wc.n volt... Majd felűltem egy buszra eljöttem egy ismerősömhöz, hát mit mondjak eléggé stresszes helyzet volt... Letíltottam a számát, de már sokszor keresett( kijelzi a telefonom)..
2021. ápr. 24. 14:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Uristen.. nagyon tokos vagy gratulalok!😄 buszke lehetsz!😉 vigyazz nagyon magadra!! ❤
2021. júl. 24. 16:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!