Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány emberbe voltál már szerelmes és hány párkapcsolatod volt(szex nem számít!)?
Annyira furcsa, mikor itt azt mondják, bárkinek lehetne párja, de ti minden jöttmentre gondoltok ilyenkor, aki azt mondja, hogy "oké járjunk"?
Vagy olyanba, akit vonzónak látsz kívül belül és együtt akarsz vele lenni komoly kapcsolatban? Mert ilyen szerintem 10.000ből egy van.
Én pl lefeküdtem 11 emberrel, jártam 5 emberrel, és egyszer voltam csak szerelmes 29 évesen. A többiekkel pár hónap(vagy hét) alatt szakítottam, mert nem alakult ki semmi, a szerelem meg két évig tartott, amikor ejtettek, mert nem működött a kapcsolat, hiába volt szerelem(teljesen megértem).
Amikor azt mondjátok, hogy könnyű párt találnia a nőknek(vagy férfiaknak), és ti is erre vágytok, akkor csak ilyen "holnaptól járjunk" szövegre gondoltok? Vagy ha nem, mire?
4 emberrel feküdtem le=4 emberrel voltam kapcsolatban. Szerettem mindet, de egy volt, akibe igazán szerelmes voltam.
Nem könnyű szerintem ez a pakapcsolatosdi.
10 emberrel fekudtem le, most van az otodikkel a kapcsolatom, ketszer voltam szerelmes, talan haromszor.
23/N-kent konnyu lenne parkapcsolatot talalni, csak nem mindegy, hogy milyet. Igy osszessegbe veve szerintem nem konnyu.
Volt 2 fél éves kapcsolatom
Egy 3 éves
Egy 2 éves
És jelenleg is van párkapcsolatom már 1 éve
Mellette volt jó pár szex kapcsolatom is
A 2 fél éves nyilván nem volt az a nagy szerelem azért is lett vége
Csak a hirtelen fellángolás volt
De a másik 2 azért elég komoly volt
És a jelenlegi is
A párkapcsolataim között eltelt jó pár hónap, volt amelyik között év is, de nyilván lehetett volna sokkal több kapcsolatom ha nem az érzelmeket nézem.
Viszont ezekben tényleg voltak érzelmek és nem máról holnapra alakultak ki.
Az egyik az unokatesóm haverja volt, már jó ideje ismertem.
A másikat a munkahelyemen ismertem meg.
A jelenlegit pl a badoon.
De mindegyiket megelőzte nyilván az ismerkedés meg sok beszélgetés, közös programok stb
29/N
3 emberrel feküdtem le, ebből 2vel voltam "kapcsolatban".
Az első egy kb egy éves tini kapcsolat volt, a második egy laza kapcsolat, majd a 3. lett csak komoly kapcsolat, ami 7 évig tartott.
Jelenleg egyedül vagyok és nem szeretnék sem kalandozni, sem összeállni bárkivel, csak hogy ne legyek egyedül.
26/N
4-5 nőbe voltam szerelmes, de egyikkel sem voltam párkapcsolatban. 3 kapcsolatom volt.
Azok, akikbe szerelmes voltam vagy akik igazán tetszettek, szinte soha nem akartak tőlem semmit.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!