Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok is volt olyan, hogy a legjobb haver/barátnő szart rátok miután szerelmes lett?
#3 ismerős helyzet. Bár az enyém annyival komplikáltabb, hogy én fiú vagyok, a (volt) legjobb barátom meg lány. Na, szemet vetett egy pasira, onnantól én teljes mértékben megszűntem létezni. Olyan szinten, hogy még iwiwen (akkor még az volt a menő) sem volt hajlandó közel egy éven át írni. Néha-néha párhetente 1-2 szót írt, aztán annyi.
Na, szakítottak, utána meg folytatta volna a barátságunkat, mint ha mi sem történt volna.
Aztán megmondtam, hogy ez nem egészen így megy. Talán haverok még lehetünk, de egy legjobb barát az nem olyan dolog, akit csak úgy egy évre félre lehet tenni.
Persze. Szerintem ez sok személlyel megtörtént már. Mondjuk én nem gyűlöltem meg, csak elhidegültem. Szépen fokozatosan eltávolodtunk. Néha még megölel, és mondja, hogy szeret, de nem igazán tudok mit kezdeni vele, úgyhogy csak csendben álldogálok tovább... De nem ő volt az egyetlen. Ez már több szimpla barátnőmnél is előfordult.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!