Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ebben a kategóriában egy kérdésre azt a választ adják, hogy "szakíts", az a saját párjával is szakítana adott helyzetben?
Nem. Ebbe soha nem gondolnak igazán itt bele. Válással is rettenetesen könnyelműen dobálózik itt mindenki. Persze nem nekik kell majd a következményeket viselni.
Ez a Zinternet. Itt mindenkiken kibas..ttul tökéletes kapcsolata van és 35 éve boldog házasságban él és napi 2 szex van és minden este 2 órás lelkizés. ^^
Ezek java része 18-22 éves kislány.
Sok ilyennel szoktam beszélni privátban.
Sok ilyennek még kapcsolata is alig volt, max ilyen diszkós, elviszi a fiú, és a kocsiban volt egy fél óra nyali fali.
Itt meg névtelenül előadják magukat.
ne hallgass itt az ilyenekre.
1. Az hogy a saját életükben nem mernék megcsinálni nem azt jelenti, hogy ez egy rossz tanács, hanem hogy itt mindenki könnyen írja a jó válaszokat, de azokat a való életben megvalósítani nehezek.
Tehát a kérdésre válaszolva nem, a válaszolók legtöbbje sem szakítana az adott helyzetben a párjával, ennek ellenére az lenne a legjobb megoldás.
Igen ha az adott problema nekem is problema.
Vagyis pl megcsalas vagy hazugsag penzugyi dolgok nincs tisztelet atveres ....
Attól függ, mi a kérdés. Ha valaki bántalmazott kapcsolatban van, szarrá csalják, akkor ja.. a szakítás a legjobb.
Kérdésedre válaszul: igen, én ezekben a helyzetekben szakítottam. :D Szóval azért mondom, mert így gondolom és teszem. Szeretek következetes lenni.
DE! Van, ahol meg kell próbálni megmenteni. Ez tényleg helyzetfüggő..
Én szakítottam, és volt is hogy másnak is azt tanácsoltam.
Viszont szerintem nagyon sok kapcsolat menthető lenne, ha előtte informálódnának, és fejlődnének a felek.
9, Nem is. Mert itt mindenki netto 400at keres, két summa cum laudde diplomája van meg PhD-ja. :)
Ja és alap 20+ csak mondom.
Erre az oldalra a magyarok krémje jár fel. Ez meg is látszik a színvonalon. Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!