Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek pénzéhesség ha valaki a saját kategóriájában keresgél?
Ha pénzéhes dolog, akkor én az vagyok, és nem érdekel kinek fáj ez. Hasonlóan vagyok ezzel, mint te.
24L
Rosszul tetted fel a kérdést! Lehet hogy valaki annyit keres mint Te vagy többet, deazokra amikre te költessz arra ő sajnálja és azt mondja neki nem tellik. Mindenkinek más a prioritás..
Neked az kell hogy valaki azokat szeresse csinálni mint te és arra szánja a keresetét....
3-4 millió havonta :D Mikor a miniszterelnöki fizetés is 2 milla - esetleg a rablásokkal több, de nem papíron.
Soros Gyuri bácsi kaszál ennyit havonta de ő vén szar, 99.szintű zsidó és sokkal okosabb nálad.
Jó, ha fűvel kereskdsz vagy strici vagy akkor meglehet a 4 milla, de akkor a fél életed dutyiba töltöd.
Amúgy én elhinném,ha nem te lennél kb az 5. olyan aki milliókat keres havonta..és ez csak a mai termés,de kb minden nap van legalább 2-3 hozzád hasonló forma.. nem tudom ebben mi a jó.. vagy mindenki milliomos ebben az országban,vagy csak a gykt szállták meg
¯\_(ツ)_/¯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!