Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek pénzéhesség ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek pénzéhesség ha valaki a saját kategóriájában keresgél?

Figyelt kérdés
Vannak igényeim (nyaralás, hetente/kéthetente wellness stb) a saját részemet állom, de nem akarom másnak a részét is fizetni. Nálam alap, hogy más is min. annyit keressen mint én.
2016. márc. 22. 21:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

3-4 millióból belefér hogy valakinek kifizesd a 60-80 ezres wellnesst az már olyn sok pénz.

Egyébként meg rollkodsz, mert aki ennyit keres az nem azt írja hogy féreteszek...Ennyiből már befektetnek és exponenciálisan növekszik a vagyon..pontnem érdekli az ilyeneket a nő pénzügyi helyzete...mertannyira aprópénz nekik a 60-80 rugó. Szóval Te is csak álmodsz ilyenről..

2016. márc. 22. 22:38
 12/24 anonim ***** válasza:
89%

Azért mókás elképzelni ahogy az öltönyös bankárok akik 5 millát keresnek itt gyakoriznak és van is rá idejük...

2016. márc. 22. 22:38
 13/24 anonim ***** válasza:
A keresete lehet valós, de a kérdés nem. Nincs az az ember aki ezt elvárja a világon...
2016. márc. 22. 22:41
 14/24 A kérdező kommentje:
De talán mi lenne ha a kérdéssel foglalkoznátok. (Életemben nem adóztam és nem is fogok). Na akkor beszéljük ki ezt is.
2016. márc. 22. 22:47
 15/24 anonim ***** válasza:
65%
Nos, ha ilyen gazdag vállalkozó vagy, normális, hogy vannak elvárásaid, de a te lécedet nem sokan ugorják meg. Valamilyen szinten önzőség, ha a másik pl. csak nettó 500 ezret vagy 1 milliót keres, abból félrerak, de nem akar havonta sem welnesselni, inkább nem vagy vele, mert a "szeretetnél" fontosabbak az élvezeteid. Amíg így gondolkozol, nem szeretsz igazán és nem leszel igazán szerethető. Olyanok fognak nálad próbálkozni, akik legfeljebb csak kihasználnak, bízni nem fognak benned még ha van is valamennyi pénzük, nem a veled való szórakozásra fogják költeni.
2016. márc. 22. 22:47
 16/24 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond. Ennek így kéne mindig rendjén lennie. Gazdag a gazdaggal, csóró a csóróval.
2016. márc. 22. 22:48
 17/24 anonim ***** válasza:

Erre ráqrtál. Készülj a NAV látogatására :)

2016. márc. 22. 22:51
 18/24 anonim ***** válasza:

KAMU a kérdés

Aki ilyen jövedelem után nem adózik az adócsaló amiért ülhetsz is a börtönben.

Aki pedig, szavaiddal élve De talán mi lenne ha a kérdéssel foglalkoznátok. "Életemben nem adóztam és nem is fogok). Na akkor beszéljük ki ezt is."

Nem itt a gyiken trollkodik és keres magához való partnert.

2016. márc. 22. 22:53
 19/24 A kérdező kommentje:
Külföldön élek ;) Tudom mi az a proxi és a VPN. A nav meg biztos itt fog megkeresni. Megmondtam, hogy jó téma lesz. Butuskák.
2016. márc. 22. 22:56
 20/24 anonim ***** válasza:
81%

Nyugi én is Svájcban élek, de nem jöhetek össze veled, mert 50 millát kaszálok havonta. Soros Gyuri épp most ugrott be a délután tippeket kérni. Mondtam, hogy kopjál le Gyurikám, ne szólj bele a nagyfiúk játékába, vén trotyakos.

2016. márc. 22. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!