Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek pénzéhesség ha valaki a saját kategóriájában keresgél?
3-4 millióból belefér hogy valakinek kifizesd a 60-80 ezres wellnesst az már olyn sok pénz.
Egyébként meg rollkodsz, mert aki ennyit keres az nem azt írja hogy féreteszek...Ennyiből már befektetnek és exponenciálisan növekszik a vagyon..pontnem érdekli az ilyeneket a nő pénzügyi helyzete...mertannyira aprópénz nekik a 60-80 rugó. Szóval Te is csak álmodsz ilyenről..
Azért mókás elképzelni ahogy az öltönyös bankárok akik 5 millát keresnek itt gyakoriznak és van is rá idejük...
Erre ráqrtál. Készülj a NAV látogatására :)
KAMU a kérdés
Aki ilyen jövedelem után nem adózik az adócsaló amiért ülhetsz is a börtönben.
Aki pedig, szavaiddal élve De talán mi lenne ha a kérdéssel foglalkoznátok. "Életemben nem adóztam és nem is fogok). Na akkor beszéljük ki ezt is."
Nem itt a gyiken trollkodik és keres magához való partnert.
Nyugi én is Svájcban élek, de nem jöhetek össze veled, mert 50 millát kaszálok havonta. Soros Gyuri épp most ugrott be a délután tippeket kérni. Mondtam, hogy kopjál le Gyurikám, ne szólj bele a nagyfiúk játékába, vén trotyakos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!