Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak rajtam kívűl olyanok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak rajtam kívűl olyanok, akiket idegesít a "túl magasra tetted fel a lécet" és "válassz a saját kategóriádon belül" mondások?

Figyelt kérdés

A társkeresésre sose tekintetettem úgy, mintha cserekereskedelem vagy húspiac lenne, lehet azért, mert alapból rendszerkritikus vagyok és átlátok ezeken. Leszarom azt, hogy mennyire vagyok jó party, alfa és, hogy hány pontos vagyok. Engem nem érdekelnek ezek. Nem hiszek ezekbe a kreált hülyeségekbe, számomra a társkeresés barát keresés is egybe, mert a barátomat is keresem, akihez testileg is tudok vonzódni.

Mire jó az, ha valaki felméri a kis szintjét, és saját szabadságát feláldozva keresi a partnerét? Csak mondom, hogy ezek a fentebb leírt közbeszédek tehetnek arról, hogy sok önbizalomhiányos ember van, és én ezt még nagyon fiatalként megtapasztaltam és a rendszerkritikus gondolkozásomból az ilyen hülyeségek húztak ki majd több év kellett mire visszatértem a rendszerkritikus gondolkozásomhoz. Ez adta vissza az identitásomat és az önbizalmam egy részét, mert az se tökéletes, dehát nagyon kevés embernek van 100%os önbizalma.

Miért kell olyan nézeteket erőltetni, ami a társadalmat lezülleszti és ilyen erős hierarchiát alkot, ami csak a társadalmi zsákutcába vezet? Eskü olyan jó lenne, ha lenne olyan törvény, hogy ilyeneket nem mondhatsz, senkit se sérthetsz meg, mert szankció lesz a vége. Persze vannak igázságtalan elvárások, amik az anyagiasságon alapszanak, nem erre értettem a kérdést, hanem arra, hogy aki csak szimplán boldog akar lenni a másik mellett és szeretné azt is, hogy vonzónak találja a másikat, ne lehessen azt mondani, hogy túl magasra tette a lécet vagy nem ez a kategóriád.

2019. okt. 25. 19:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20%
Vannak.
2019. okt. 25. 19:14
 2/16 torkosborz ***** válasza:
15%
Ezt egy intelligens ember írta!!!Végre.Még vannak ilyenek.
2019. okt. 25. 19:25
 3/16 anonim ***** válasza:
26%

"Eskü olyan jó lenne, ha lenne olyan törvény, hogy ilyeneket nem mondhatsz, senkit se sérthetsz meg, mert szankció lesz a vége."

Ebben az országban a szélsőbal soha nem fog még egyszer hatalomra jutni, arra mérget vehetsz, kérdező.

2019. okt. 25. 19:28
 4/16 Savlekotő ***** válasza:
100%
Van akit bottal se piszkálnának,ezt általában ők mondják h túl magas a léc,de ha lejjebb rakod se ők esnek bele,annyira le kéne rakni,de őket még az igénytelenebb is lerúgja magáról,okkal.
2019. okt. 25. 19:32
 5/16 anonim ***** válasza:
28%

Pedig sajnos ez a realitás.

Ha nem vagy jóképű, a szép nőknek nem fogsz kelleni, mindegy milyen a személyiséged.

De majd rájössz vagy 100 elutasítás után.

2019. okt. 25. 19:52
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
Ezen a mondáson még sose láttam szép/jóképű embert idegeskedni. Általában a csúnya, kövér, vesztes férfiak/nők akadnak ki rajta, akik magukra ismernek, mivel ők is náluk jóval minőségibb kinézetű partnerre vágynak. Csak éppen sikertelenül. Ez van.
2019. okt. 25. 19:52
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Pontozz csak nullára nyugodtan, majd észhez térsz.

Nem fog egy 8-as nő egy 4-es palit választani, mert egyszerűen kap jobbat.

2019. okt. 25. 20:22
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem maga a vélemény zülleszti le a társadalmat, hanem a társadalom ilyen, ha tetszik, ha nem. Nekem sem tetszik a dolog, de sajnos így működik akkor is. Ha valaki betiltja az igazság kimondását, attól még az nem változik meg.
2019. okt. 25. 20:26
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésed is van vagy elég volt az, hogy megosztottad a nézetedet a világgal?
2019. okt. 25. 20:27
 10/16 anonim ***** válasza:

Igazad van. Ráadásul nincsenek kategóriák, csak egyeseknek csípi a szemét, hogy az igényes embereknek nem jön be az, hogy nulla erőfeszítéssel élik az életüket és ezt senki sem tudja értékelni, csak azok, akikre amúgy ők sem fanyalodnának.

Olyan ez is, mint az álláshirdetések. Néhány ismerősöm mindig kibukik rajtuk, hogy higy várhatnak el ennyiért ilyet, meg ez mekkora hülyeség stb... A cégnek joga van eldönteni, hogy kibe fektet energiát, kibe öl pénzt esetlegesen, akkor is, ha te innen nem tartod ésszerűnek. Majd ha nem lesz jelentkező, akkor korrigál rajta, ha meg lesz, akkor boldogabb lesz, mint mással lenne. Vagy ráfázik és más kritériumokat ad meg a következő keresésnél. És még egy fontos dolog, amit ezeknek az embereknek is szoktam mondani: egy ember egyszerre csak egy munkahelyen tud dolgozni teljes állásban és ott is érdemes úgy felvetetni magad, hogy évekig maradj. Ez igaz a párkeresésre is. Egy normális embernek az is elég, ha csak egy embert talál, akinek kölcsönösen megfelelnek. Ha nem tetszik valakinek az elvárása, mert nem felelsz meg neki, akkor nem ő az igazi. Ha ez téged zavar, akkor vagy teszel érte vagy keresel tovább, őt meg a sorsára hagyod a sikeres vagy kevésbé sikeres megtalálásában a jelöltnek.

2019. okt. 25. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!