Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak rajtam kívűl olyanok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak rajtam kívűl olyanok, akiket idegesít a "túl magasra tetted fel a lécet" és "válassz a saját kategóriádon belül" mondások?

Figyelt kérdés

A társkeresésre sose tekintetettem úgy, mintha cserekereskedelem vagy húspiac lenne, lehet azért, mert alapból rendszerkritikus vagyok és átlátok ezeken. Leszarom azt, hogy mennyire vagyok jó party, alfa és, hogy hány pontos vagyok. Engem nem érdekelnek ezek. Nem hiszek ezekbe a kreált hülyeségekbe, számomra a társkeresés barát keresés is egybe, mert a barátomat is keresem, akihez testileg is tudok vonzódni.

Mire jó az, ha valaki felméri a kis szintjét, és saját szabadságát feláldozva keresi a partnerét? Csak mondom, hogy ezek a fentebb leírt közbeszédek tehetnek arról, hogy sok önbizalomhiányos ember van, és én ezt még nagyon fiatalként megtapasztaltam és a rendszerkritikus gondolkozásomból az ilyen hülyeségek húztak ki majd több év kellett mire visszatértem a rendszerkritikus gondolkozásomhoz. Ez adta vissza az identitásomat és az önbizalmam egy részét, mert az se tökéletes, dehát nagyon kevés embernek van 100%os önbizalma.

Miért kell olyan nézeteket erőltetni, ami a társadalmat lezülleszti és ilyen erős hierarchiát alkot, ami csak a társadalmi zsákutcába vezet? Eskü olyan jó lenne, ha lenne olyan törvény, hogy ilyeneket nem mondhatsz, senkit se sérthetsz meg, mert szankció lesz a vége. Persze vannak igázságtalan elvárások, amik az anyagiasságon alapszanak, nem erre értettem a kérdést, hanem arra, hogy aki csak szimplán boldog akar lenni a másik mellett és szeretné azt is, hogy vonzónak találja a másikat, ne lehessen azt mondani, hogy túl magasra tette a lécet vagy nem ez a kategóriád.

2019. okt. 25. 19:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Ebben az országban a szélsőbal soha nem fog még egyszer hatalomra jutni, arra mérget vehetsz, kérdező."

Milyen szélsőbalról beszélsz? Itt még soha nem volt szélsőbal a Kádár korszak és az mszp kormányzása se volt baloldali, nem hogy szélsőbaloldali.

2019. okt. 26. 12:09
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 Nyilván nem volt az, de mégis annak hívják. De vedd úgy, hogy a válaszoló az 1949 utáni 2-3 évtizedre gondolt.
2019. okt. 26. 12:31
 13/16 anonim ***** válasza:
A kérdező kiragadta a lényeget :D Hát, valamibe kapaszkodni kell...
2019. okt. 27. 08:42
 14/16 anonim ***** válasza:
56%

Jól sejtem, kedves kérdező, hogy nincs párod, mert:

- 120 kg vagy, de 50 kilós és/vagy pici csajt keresel, kövérek, nagydarabok nem jöhetnek szóba

- 170 cm alatt vagy, de modellmagasságúakra hajtasz

- piszkafa vagy, de egy sportos, izmos vagy éppen telt lány kéne neked, aki melletted inkább testőrnek érezné magát

- annnnnyira szuper intelligensnek tartod magad, hogy te holmi földi halandóval össze nem jönnél

- csak a természetesség - ez a jelszavad, ergo egy festett köröm miatt is kiakadsz (de bezzeg ha a csaj nem szőrtelenítene mondjuk, az már nem tetszene annyira)

- diplomád van és ez ugye automatikusan olyan nagy emberré tesz, hogy holmi érettségizett, szakmás nővel szóba sem állsz

- kicsi a szerszám, de azért a csajtól elvárod, hogy min D-s mellei legyenek és lehetőleg atomszűk puncija

Stb stb.

Te magad is leírtad, hogy azzal tudsz csak összejönni, akihez vonzódsz testileg. Na ez pont így van más emberekkel is és sajnos nem vagy fensőbbrendű náluk, hogy ezt megtiltsd nekik.

2019. okt. 27. 12:25
 15/16 A kérdező kommentje:
#14 Na ezt a hozzállást nevezem felszínességnek és az ilyen vélemény nyílvánítást cenzúráznám, mert ezek a társadalmat szétzüllesztik, elidegenítik, tárgyiasítják. Nem számokba és nem adatokban mérem az embereket. Nem járok centi mérőkkel és szobamérleggel, leszarom mi a másik végzettsége és nem érdekel a társadalmi betöltött szerepe. Engem csak a másik érdekel, nem érdekel, hogy a közvélemény mennyire tartaná vonzónak engem csak az érdekel, hogy nekem tetszen.
2019. okt. 27. 20:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerencsére csak egy lúzer vagy, aki nem tilthat meg senkinek semmit. Nőd is pont ezért nincs, mindenkit okolsz, csak magadat nem.

Egyébként továbbra is elismered, hogy kell, hogy vonzó legyen neked. Ez a lényeg!!! Nem fog tetszeni neked, ha 120 kg/túl magas/túl alacsony/kapafogú stb stb. Pattoghatsz itt, de te sem jönnél össze azzal, aki számodra csúnya, innentől fogva meg senkit nincs jogod számon kérni, felszínesnek titulálni, mert neked is pont ugyanúgy vannak igényeid. Az meg továbbra is nevetséges, ha mondjuk dagiként sportos, karcsú nőt akarsz, vagy full igénytelenként olyat, aki nagyon sokat ad magára. Nem vagytok egy kategória és kész, tetszik, nem tetszik. Ha elvárod, hogy a párod ilyen meg olyan legyen, akkor min. ugyanazt kell neked is adni cserébe, különben borul a kiegyensúlyozott viszony.

2019. okt. 27. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!