Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromtól megkérdeztem játszottál velem? Erre Ő nem Ő, én játszottam saját magammal. :- (
Sziasztok!
Hogyan lehet mindezt kibírni? Pár napja alig alszok, alig eszek. :-(
Édesanyám kiderült júniusban, hogy rákos. Műtötték is, de nem akar helyre jönni. Sokat szenved, mert a kemót nem fogadja el a szervezete. :-(
Párom 1 hete elhagyott, hogy Neki nem kötelessége szenvedni. Ez egy 4 éves együttélés volt. 2 éve jegyeztük el egymást. Jártunk baba mama programra is. Azt augusztusban hagytuk abba, mert nem tudta, hogy akarja e.
Most meg azt mondja, hogy Ő nem akart semmit, mert félt mindentől. Az esküvőtől és a babától is. :-( Megkérdeztem játszottál velem? Erre Ő nem Ő, én játszottam saját magammal. :-(
Ez ilyen nárcisz duma, hogy te játszottál magaddal.
Van neki más.
A sok rosszban, örülj annak az egynek, hogy elment. A párod.
Nem érdemel meg téged, és te magadank tedd meg azt a szívességet, hogy emiatt nem orlod magad.
Foglalkozz magaddal elsősorban és anyuddal.
Jobbulást mindkettotoknek.
De miért pont akkor, amikor a legjobban kellett volna rá számítanom?
Nincs neki más, ez tuti!!! Tudom...
Jobb is ha elment az ilyen még esküvő és gyerekvállalás előtt.
Most törődjél anyukáddal,majd csak rendbe jönnek a dolgok.Kitartást!
Ez egy nagyon nagy lecke, de legalább megtanulod, hogy egy valakire számits ebben az életben.
Csakis saját magadra.
Csúnya árat fizetsz,de ha túl vagy a nehezen ,majd megkoszonod még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!