Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, összejönnétek egy nem saját kategóriátokban lévő pasival? Többi lent.
Nem egyéjszakásról, hanem hosszútávú kapcsolatról van szó.
És a nem azonos kategória alatt nem a kinézetet értem. Hanem azt, hogy pl. te diplomás nőként összejönnél-e mondjuk egy szakmunkással?
Vagy pl. ha te jól keresel (mondjuk havi 500e nettó felett), akkor összejönnél-e olyannal, aki mondjuk csak a felét keresi?
Volt-e már konkrétan ilyen kapcsolatotok, és ha igen, mi lett a vége?
Persze
Eddigi párjaimnak érettségiük se volt
Csaj szakmunkás végzettség és ,dolgoztak rendesen gyárban 3 vágy 4 műszakban (12 órázás)
Én Egyetemét végeztem
Engem úgy neveltek,hogy nem a végzetseged tesz emberré. Hanem a cselekedet.
Szüleim sose nézték azt honnan származók milyen papírja van
Csak annyi volt a fontos ,hogy vagy tanuljon ,vagy dolgozzon .. Tehát ne olyan legyen aki csak lézeng teng-leng élősködik a családján...
25N
A bánat tudja...*
Amúgy meg van már párom újból 🤣
Ha jól megértsük egymást, hasonló az érdeklődési körünk, és normális akkor nem igazán érdekel hogy milyen iskolai végzetsége van, vagy hogy mennyit keres.
Viszont jobban kellene igyekeznie az elején, mert jobban figyelnék arra hogy hogyan viselkedik, hogy reagál, hogy tudjam hogy tényleg komoly dolgot akar és nem csak kihasznál. :)
Mikor összejöttünk, a férjemnek egy váltás ruhája sem volt. Kevesebbet keresett mint én, a kilátásai sem voltak jók. De nem érdekelt, mert szerettem. 43 éve élünk együtt.
71N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!