Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnál ha megtudnád,hogy nemsokára megfogják kérni a kezed ?
Akaratlanul is a tudomásomra jutott, hogy az elkövetkező 2-3 hónapban a párom megfogja kèrni a kezem. Nagyon jól esett ezt hallani de kicsit olyan, mintha lelőtték volna a poént . De nyilván így 7 év elteltèvel már számíthattam rá 😊.
Mióta hallottam ezt nem mertem felhozni a tèmát a páromnak ,kissé kínos lenne szerintem. Így csak minden nap felkelèskor eszembe jut,hogy vajon ma lesz- e az a nap:))
Nálatok hogy volt? Sejtettètek mikor fog megtörtènni?
Ne agyalj rajta!!!!! Ennyi.
Én is sejtettem, de pont aznap nem számítottam rá, így meglepődtem.
Én is megtudtam véletlenül. Attól még meglepetés volt, mert csak hetekkel későbbre számítottam rá.
Figyelj, sokan mondják azt, hogy ha nem is tudták korábban, akkor aznap azért már sejtették. Neked az a különbség, hogy nem csak egy nappal előbb sejted.
Köszi a válaszokat! :)
Lehet nem egyèrtelmű, de nem arra irányult a kérdésem hogy igent vagy nemet mondjak:))
Csak kíváncsi voltam más tapasztalatára ezzel kapcsolatban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!