Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerek téma. Mi a fontos ?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerek téma. Mi a fontos ? Várni a megfelelő anyagiakra vagy úgysem lesz jobb alapon belevágni? A kor is tényező.

Figyelt kérdés
A kor is tényező mert 32 éves a nő. 35 ig szeretné ha összejönne.
2021. ápr. 10. 08:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

#19 nem mindenki szeretne a gyerek mellett még azon idegeskedni, hogy hol fogunk lakni, mikor lesz rá pénz, na és ha jön valami váratlan költség stb. Én nyugiba szeretnék szülni, ezeken ne akkor kelljen már agyalni. Persze bármikor kerülhet rossz helyzetbe bárki, de legalább nem alapból bizonytalanságba szülök.

#20 bárkinek születhet beteg gyereke. Az én környezetemben egy down-szindrómás és egy autista gyerek van, mindkettő esetében az anyukák 24-26 évesen szültek. Sőt olyat is ismerek, kettőt is, akiknek halva született a babájuk, szintén huszonévesek. Csak azért nem fogok most 24 évesen a semmire szülni, mert attól félek, hogy később beteg lesz a gyerek, most is lehet az.

2021. ápr. 10. 14:02
 22/22 anonim ***** válasza:

Hmm nekem 47 evesen lett 3 gyerek mellet sajat tehermentes hazam 2 autom. Az utolso 8 evben egyedul tettem amit kellett. 😁

Nem lehet varni arra h az altalad elkepzelt anyagi csilivili meglegyen mert mi sig lesz valami ami "hianyzik"

2021. ápr. 11. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!