Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha komoly kapcsolatot szeretnétek, mi az ami kizáró tényező?
Ha adott egy 20éves nőnemű egyed, mi lenne az a külsődleges dolog amit nem tudnátok elfogadni?
Pl piercing bimbóban, köldöknél, csiklónál, esetleg tetkó vagy olyasmi hogy nem sminkeli magát, esetleg kevésbé nőiesen öltözködik?
Gondolom a nagyon extrém szélsőségek kevesebb férfinál jelentenek előnyt, de most inkább normálisnak vagy ahhoz hasonlónak mondható kis különbségekre gondolnék. Vagy mindegy mert aki nem modell szépségű és nem mindig olyan mintha egy újságból pattant volna ki, akkor észre se veszik és soha nem lesz esélye egy férfinál sem?
Igazából a nagyon fiús kinézet szerintem nálam az lenne, mert egyszerűen nem tetszenek az ilyen nők. De itt például közrejátszhat az öltözet a stílus és a haj is.
Ilyenek, mint amit írtál, hogy piercing és tetoválások nem lenne vele semmi gondom a piercing inkább csak nem szokott tetszeni.
Viszont ami kizáró okot jelent például az a gyakori alkohol fogyasztás és az, ha megbízhatatlan az illető. Illetve, ha nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon és érzem rajta, hogy "butuska". De ezek inkább már belső és jellembeli dolgok.
Nekem pl kizàró tényező, ha nem önellàtó, ha nem tud gondolkozni,stresszkezelési gondjai vannak, egyéb mentàlis gondjai vannak, fűvel-fàval kefélt, qrva, vagy qrva volt az illető.
Emellé még felírhatjuk az életképtelent is.
Lehet feltűnt, nem írtam túl sok külső tényezőt.
Node, ha külső, milyen legyen:
formàs, legyen benne valami különleges, lehetőleg 152-182közötti magassággal, normàl bmi-be tartozó testsúllyal.
Sajnos a kreol bőr nàlam kizàró ok.
170cm vagyok és 55 kiló😅
Max kis felesleg van rajtam de heti 2x edzek és dolgozok az ügyön. Se tetkó, se piercing nincs rajtam, bár azt nem mondom hogy egyik se járt már a gondolataimban de eddig nem mertem meglépni a dolgot. (Illetve suliban/munkában nem szeretnék emiatt hátrányos megkülönböztetésben részesülni. Sajnos az én területemen képesek gyakorlatra is elégtelent adni, csak mert az illetőnek mondjuk piercingje van kevésbé megszokott helyen.)
Kérdező, mint láthatod alapjaiban érted félre a férfiakat. Minket ilyen másodlagos külső dolgok, mint "piercing bimbóban, köldöknél, csiklónál, esetleg tetkó vagy olyasmi hogy nem sminkeli magát, esetleg kevésbé nőiesen öltözködik" nem annyira izgatnak. Nyilván jelenthetnek pluszpontot, vagy mínuszpontot, nem azt mondom, de csak egy ilyen megléte alapján nem mondanánk egy nőre, hogy "Na vele nem ismerkedek, mert piercingje van, de amúgy ismerkedtem volna vele ha nem lenne."
Minket a nagy dolgok érdekelnek a külsőben, hogy mennyire szép, milyen alakja van, mennyi túlsúly van rajta, esetleg még a mell, ilyesmik. Nem az olyan kis részletek, mint amiket te írtál.
-piercing (a fülbevalót nem számolom)
-tetkó
-színes haj (nem fekete, szőke, barna, vörös vagy ősz)
-bohócnak öltözik
-labancnak öltözik
-kövér/gebe
-nőietlen viselkedés
Egyáltalán nem mások miatt csináltatnék bármit is a testemmel, legyen ez az öltözködéstől kezdve plasztikai beavatkozáson át bármit. Szimplán érdekelt hogy esetleg férfiaknak miket nem viselnének el, legyen bármilyen szubjektív is.
Nekem pl arctetkó vagy bármilyen tágító kizáró ok lenne, teljesen mindegy mennyire intelligens az egyén vagy mennyire nyűgöz le az élet minden területén akár a tapasztalataival, akár cselekedeteivel. Ha valamelyik kizáró tényező teljesül, akkor mindegy mennyire lennénk jó pár.
És tudom hogy a belső a lényeges, de álszentség azt mondani, hogy külsőben senkinek nincs semmilyen olyan tényezője amit mindenki mindenhogy elfogad. Erre lennék kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!