Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy lány kibontott hajjal tetszik, de összekötött hajjal kimondottan nem? Ha az arc adott, mennyire befolyásoló tényező, hogy ki van-e bontva a lány haja, vagy sem?
Én csak 1-1 ismerősömön figyeltem meg a változást akiket hetente vagy naponta látok hölgyeményeket.
Van akinek nagyon hosszúkás feje lesz tőle hatalmas magas homlokkal szóval naagyon megnyúlt fej látványát kelti.
De sokkal gyakoribb az elálló fülek amit a hajával el tud takarni.
És persze akinek nagyon széles pofija van vagy erősen szív alakú annak viszont keskenyebbé teszi a haj.
Akárhogy fogom össze a hajam, szrul nézek ki. Kiengedett hajjal azért annyira nem, bár szép úgy sem vagyok.
Ha adott egy szép arc, akkor valóban mindegy szerintem. Az ilyen szerencsésebbeknek szokott még a rövid haj is kifejezetten jól állni. Akinek viszont nem annyira szép az arca (forma, vonások, bármi), azon sokat tud dobni egy kiengedett haj, gyakran még akkor is, ha nincs különösebb fazonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!