Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért borultak fel ennyire az arányok?
Amikor régebben felnéztem az oldalra, akkor láttam pár incelt, pár férfigyűlölőt és ennyi. A legtöbb válasz azért a középkategórián állt. Ugyanúgy írtak kritikát a saját nemükről az emberek és el is fogadták ezt.
Most meg... Azt látom, hogy maradt ugyanannyi incel, de a női oldalon már mérföldekkel több olyan válasz érkezik, ami gyakorlatilag ugyanazt a szintet hozza.
Mi történt? Mitől zuhant le ennyire a színvonal?
Konkrét példa: Ugyanúgy írok negatív és pozitív dolgot mindkét nemmel kapcsolatban. Amikor az inceleknek írok negatívat, instant 100% közeli pontozást kapok. Amikor nőkről írok ugyanolyan szintű negatívat, gyakorlatilag garantált, hogy 25% fölé nem igazán megyek.
Egyéb példák: Meglepő, hogy menny átgondolatlan női válasz érkezik, ahol az illetők csak valamit beszólnak a férfiaknak. Semmi logika nincs ezekben a válaszokban, beléjük van tolva egy kis gyűlölködés, de ha ugyanilyen szintű választ ír egy férfi, akkor egyből ugrik rá egy csomó nő.
Az itteni közösségben, akik elszidják az inceleket, tényleg nem veszik észre, hogy mennyien hasonló szinten mozognak?
Mikor, milyen kérdést? Nem írtam ki ilyen kérdést, de belinkelheted, hátha kapok benne választ.
Esetleg, érintettnek érzed magad? Magadra ismertél a kérdésben? Írnál választ?
Sok megkeseredett ember jár ide irigykedni, nyalizni vagy sziplán lepontozni mindenkit. Gyakran meglehet figyelni, mikor az ember a százalékos kört kinyitja, hogy van aki pirossal szinte mindegyik hozzászólást negatívolja. Elég csak azt írni, hogy van az embernek párja, már le is van pontozva. Nőknek megy a nyalizás, pasik kérdéseiben meg szidják a kérdezőt. Illetve a nők kérdéseiben, ha panaszkodnak a párjukra, akkor meg azt.
A kedvencem az volt egy kérdés kapcsán, hogy elkezdték betámadni a kérdezőt aztán mikor mondta, hogy ő nő, akkor 180 fokos fordulatot vett a hozzászólások hangneme.
arra nem gondoltal, hogy esetleg a sok nogyulolo, szelsoseges incel kerdes miatt mentek at a nok is ennyire szelsosegesbe? ez egy jelensegre adott reakcio, vedekezesi mechanizmus. olyan, mint amikor valakit egesz gyerekkoraban piszkaltak x dolog miatt, es akkor kesobb mar ennek a dolognak az emlitese is kihozza a sodrabol.
par honapja vagyok itt aktivabban csak, tehat nem tudom, elotte mi volt, de amiota napi szinten netegetem ezt az oldalt, sokkolodva vagyok, hogy szinte minden 3.-4. kerdes valamilyen formában arrol szol, hogy
1. a nok anyagias k rvak
2. a noknek tul magasak az igenyeik, es senki nem jo nekik
es ennek kulonbozo variansai (illetve minden tarskeresos, parkapcsolatos kerdesnel elojonnek a szokasos mantrat fujo valaszok is). gyanitom, hogy ezek ugyanattol a 4-5 elettelentol szarzmaznak, de baromi idegesito, hogy mast se latok, csak napi szinten tucatjaval felteve ezeket a kerdeseket. erdekes modon a masik reszrol nem latok ilyen mennyisegu frocsogest.
az elejen turelmesen, higgadtan, realisan probaltam beszelgetni veluk, akkor meg nem tudtam, higy ezeknek ez a hobbijuk. miutan lattam, hogy egyszeruen keptelenseg veluk ertelmes eszmecseret folytatni, mert mentalisan korlatoltak es meg se hallgatjak a masikat, azutan en is bunkobb es hatarozottabb lettem, igen.
tehat ez egy jelensegre adott reakcio a nok reszerol.
Tessék itt van
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ugyanez a stílus, ugyanazok az érvek.
Ja és tudom hogy ezt a jelenlegi kérdést emiatt írtad ki:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A pár héttel ezelőttit pedig egy olyan kérdés után, ahol a kérdező nem értette, hogy a lány, aki bejön neki, miért egy szerinte suttyóval jött össze helyette.
A régebbi kérdésnék is ugyanúgy felhozod az önkritikát, és fel vagy háborodva, hogy le vagy pontozva.
#5-ös: Igen, erről beszéltem. Érdekes, hogy mindkét nemről írtál negatívat, de bumm, lemerted írni, hogy a nemek változásával mennyire más válaszok jöttek és máris 0%-ra pontoztak.
Szóval, aki olvassa a kérdést és nyomott erre a válaszra egy piros kezet, képes megfogalmazni, hogy miért tette?
#6-os: Gondoltam erre a válaszreakcióra, de ennyire félrecsúszott volna? És tényleg ennyire nem veszik észre az érintettek magukat, hogy már ugyanolyanná váltak, mint amit elítélnek?
Egyébként nem, nem szól már közel sem olyan sok kérdés a nőket negatívan feltűntetve. Régen tényleg sokkal több ilyen jött, akkor még teljesen érthető is volt a kiakadás. A válaszok terén viszont, szinte már mindenhol a férfiak lettek negatívnak beállítva. Kérdésekben jobban fröcsögnek a férfiak, de a válaszokban jobban fröcsögnek a nők.
(Egyébként nőktől is naponta érkezik olyan kérdés, ami arról szól, hogy nincs normális pasi.)
Egyébként, én pl. sosem írtam minden nőről negatívat, de már unom, hogy naponta páran rám dobják, hogy incel vagyok és hasonló dolgok.
#7-es: Azt a kérdést én írtam, bár más volt a kérdés. Az az önkritika hiányáról szólt csak, ez meg (ha megy az értelmező olvasás), akkor láthatód, hogy itt a fordulás oka érdekel.
És igen, ezt a kérdést amiatt (is) írtam ki, amit írtál. Esetleg te vagy az, akivel veszekedtem? (Mert vitának nem nevezném.) Ha igen, akkor érintettként válaszolnál is a kérdésre? Mert azt már szépen szemléltetted, hogy miről is beszéltem, de az okokat is leírod?
#8: Te is érintett vagy. Válaszolnál? Miért vagyok incel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!