Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért borultam ki ennyire?

Figyelt kérdés

Nem rég lett vége egy komoly

kapcsolatomnak. Ezért elmentem

szórakozni. Megismerkedtem ott egy

lánnyal. Kiderült, hogy a lány is akkor

szállt ki egy komoly kapcsolatból. Nagyon

jól elbeszélgettem vele. Bejelöltem

facebookon és talán picit korán de elhívtam,

hogy találkozzunk. Akkor azt felelte, hogy

még nem áll készen ilyenre. Azóta hetek

teltek el, de tovább beszélgettünk mindenről.

Szinte mindenről szó esett és a lányt még

jobban megkedveltem. Aztán elhívtam újra, hogy találkozzunk. Ezt mondta:"Az az igazság, hogy összejöttem valakivel és nagyon friss a dolog. Én találkoznék veled, de a párom nem örülne neki." Eltelt egy hét. Nem beszélgetek vele már. Mégis nagyon fáj. Nincs semmihez kedvem, egész egyszerűen szomorú vagyok és semmi energiám. Még csak elkeseredettnek sem nevezném magam. Viszont nagyon fáj, hogy azzal a lánnyal nem jött össze. Éjszaka alig alszok. Csak azon csodálkozom, hogy amikor a komoly kapcsolatomból kiszálltam nem borultam ki ennyire, mint egy pár hete meg ismert lánytól.22f

2014. dec. 3. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert egymás után két embert is elvesztettél. Az előző szakítás is ezen csapódott le.
2014. dec. 3. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Pont azt akartam írni én is,hoyg egyik csalódásból a másikba estél,ami még jobban mélybe taszított.Én ugyanígy voltam,és még vagyok is.
2014. dec. 3. 21:32
 3/5 mantis religiosa ***** válasza:
Ez valamilyen védekezőmechanizmus az agyunk részéről, ez a késleltetés. Egy ismerősöm elgázolt egy embert, nem különösebben foglalkozott vele. Két hétre rá elütött egy macskát, és azon annyira kiborult, hogy orvost kellett hozzá hívni, és azóta sem vezet autót.
2014. dec. 3. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Azert,mert valoszinuleg ettol a masik lanytol vartad a lelki nyugalmat, a remenyt..

sajnalom! :/ mindenki ateli ezt a kinos utat.

kitartas,es erot! :) ha van kedved szivesen olvaslak.

22/l

2014. dec. 3. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:

En is hasonlo helyzetben vagyok, csak en ossze is jottem az utana levovel es o is csalodast okozott...nem mondom, hogy jobban faj, mint az elozo szakitas, de jobban megvisel most. Rosszabb a kozerzetem, jobban hianyzik, h valaki szeressen.

De ne hagyd azert, hogy ez ennyire kihasson az eletedre! Foleg az alvasra. Ha nem tudsz aludni, minden rosszabb, tereld el a figyelmed, probalj tarsasagban lenni mindig, flortolgess de ne vedd komolyan, es csinalj ugy, mintha nem fajna...:) neha meg magadat is be tudod csapni vele.

Es miutan elmult, ujra at tudod gondolni es merlegelni a helyzetet. Rajossz, h nem is erte volna meg depressziosnak lenni akkor.

2014. dec. 3. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!