Miért borultam ki ennyire?
Figyelt kérdés
Totálisan kész vagyok, már a sírógörcs kerülget. Egy hónapja randizgatunk. Szex még nem volt. Volt két hét, amíg nem találkoztunk. Most a héten megint újra. A randin felhívta az exe, azt mondta, nem érdekli, nem tudja miért hívja. Pénteken felhívott, hogy egész hétvégén dolgozik. De nem is keresett. Este írt pár szót. Jó éjszakát kívántam neki, arra sem válaszolt. Reggel írtam neki, hogy ha nem érdeklem, akkor írja meg és fejezzük ezt be, megnézte de nem válaszolt. Felhívtam és nem vette fel. Azt tudni kell. Hogy ő kezdett ki velem, nagyon odáig volt értem, megengedtem mindig hogy bulizni menjen a barátaival. Nem szóltam bele a dolgaiba. Ő bezzeg mindig nyavalygott milyen rossz az élet. Mikor adtam neki újabb esélyt, nagyon örült. Nem értem miért változott meg így. De már teljesen kivagyok, hogy nem válaszol és nem tudom elérni.2014. júl. 13. 11:54
1/4 anonim válasza:
Majd előkerül nyugi hazudik valamit te megbocsátod,és kezdődik elölről
2/4 anonim válasza:
Az ember kiborul amikor egy számára fontos személy azt érezteti mennyire szarba sem veszi. :(
Most a legjobb amit tehetsz, hogy nem is gondolsz rá, akármilyen nehéz is.
3/4 A kérdező kommentje:
de én ezt így már nem bírom tovább, megírtam neki, hogy fejezzük be, mert nem foglalkozik velem, sose kérdezi meg mi van velem vagy hogy vagyok, de semmi válasz. megnézte és kész. telefont se vette fel.
2014. júl. 13. 11:57
4/4 A kérdező kommentje:
Pénteken azt írta este, hogy bírjam ki ezt a hétvégét, majd utána. De ez is milyen dolog? Addig nem létezem??
2014. júl. 13. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!