Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szakdolgozat pánik! Csak...

Szakdolgozat pánik! Csak velem van ilyen? Csak én borultam ki ennyire?

Figyelt kérdés
Elakartam kezdeni írni, de halvány lila gőzöm sincs, hogyan kezdjek neki és honnan. Semmit nem tudok, már bőgtem is miatta. Csak én szenvedek meg vele?
2014. márc. 5. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Most miért?

Ha célod volt a képzéseddel és nem melegedni jársz be valami értelmetlen szakra, akkor már az elejétől kellett hogy körvonalazódjon valami szakdolgozat-téma szerűség...

Egy jó tanácsot hadd adjak: Legrosszabb ha el sem kezded.

Valamit kezdj el írni, ha nem jó, úgyis visszadobják. Külső-belső konzulensed van már?

2014. márc. 6. 07:15
 2/5 anonim ***** válasza:

hát tényleg, a konzulensed nem segít? írjál neki e-mailt, hogy találkozzatok, beszéljetek a témádról.

amúgy bevezetés - témaválasztás indoklása, kis tudománytörténeti háttér--> mióta foglalkoznak a témáddal, kik azok, kinek milyen művét használtad fel leginkább.

Mi a témád egyébként?

2014. márc. 6. 15:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Szociologiai téma, nem szeretném lerini nem akarom, hogy megismerjenek.

Beszéltem a konzulensemmel persze, de ő se nagyon tud segíteni, tehát nekem elkéne magyarázni úgy mint egy 5 évesnek, nekem az nem segítség, hoyg "kezdje el, jegyzeteljen, aztán majd jöjjön vissza, megbeszéljük"...

Ha egyszer nem tudom, hoyg kellene elkezdeni :S

2014. márc. 6. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Menj be a tanszéki / intézeti, akármilyen könyvtárba az intézményedben. Mondd a könyvtárosnak, hogy át akarod nézni a korábbi szakdogákat ilyen-olyan témában. Tuti van hozzájuk katalógus, megmutatja. Belekukkantasz egy párba, meglátod, hogy azok hogyan épülnek fel, látod majd, hogy mennyi bennük a hivatkozás, ilyesmik. De biztos neten is találsz egy-két elérhető szakdogát. Ezek majd adnak egy kis bátorítást.
2014. márc. 6. 22:05
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2014. márc. 6. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!