Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Jogosan borultam ki?
6 hónapig jártam egy fiúval akit nagyon szerettem.De a suliban megismert egy másik lányt akiért dobott.Egyik nap jártak, másik nap nem jártak kapcsolat volt.A lány meg megcsalta fűvel-fával.Ez a kapcsolat is 6 hónapig tartott.De úgy,hogy ebből 2 és fél hónapot nemis találkoztak és nemis nagyon beszéltek.Aztán a lány talált egy másik fiút,az exem meg emiatt éjjel-nappal sírt.
Most ez a lány ballagni fog.Az exem nagyon ideges és szomorú,de viszont elkezdett nekem újra udvarolgatni,ami marhára szarul esik.Főleg hogy a régi csaja képei még mindig a telójában virítanak.De jópofizik meg ezerrel hízeleg nekem.Én meg marhára szenvedek.Hiszen mióta ismerem szeretem.Csak éppen nem akarok a játékszere lenni.Nagyon sokat sírok emiatt. 19/L
Hát jah.
Igazi nagy szerencsétlenség vagy, ha visszafogadod ezt a balf**szt.
Ideje hogy hozz egy HATÁROZOTTT DÖNTÉST!
És a későbbiekben ahhoz tartsd magad...
"Ha nincs ló, jó a szamár is."
Ebbe ne menj bele. Vagy te értékesebb is, hogy ilyenbe belemenj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!