Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 40 év körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 40 év körüli pasinak nem késő elkezdeni a családalapítást?

Figyelt kérdés
2021. márc. 30. 17:53
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
23évesen szerintem nőként nem késő
2021. márc. 30. 18:45
 12/25 anonim ***** válasza:
52%
A pasinak késő a 40.De ha nem gond hogy egyedül neveled akkor nem.
2021. márc. 30. 19:10
 13/25 A kérdező kommentje:
ezt ki mondta hogy megélhetési r.banc vagyok? Eggyátalán nem vagyok az önálló vagyok van saját keresetem.Annyira gáz az emberekben ez a felfogás hogy ha valakinek idősebb párja van akkor egyből biztos csak a pénz miatt van vele.Nem milliomos meg milliárdos.Meg egy férfival nem a pénze miatt akarok vele lenni.
2021. márc. 30. 19:14
 14/25 anonim ***** válasza:
65%
Kellemes, primitiv hozzaszolasok szulettek. Nem keso. Es ferfikent sokkal konnyebb helyzetben vagy.
2021. márc. 30. 19:41
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem az egészség, vagy pénz, miatt nem akarnék gyereket, hanem azért mert számokat tekintve annyi vagyok amennyi.
2021. márc. 30. 19:52
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ, hogy ekkorra már megvan-e a 3-4 éve jól működő, stabil kapcsolat, ahová már jöhet a gyerek, vagy csak most kezd el keresgélni. Sokszor csak pár év együttélés után derül ki, hogy nem működik a dolog, és nincs értelme gyereket vállalni. Illetve a teherbeesés is egyre több párnál problémás, és egyre több esetben nem a nővel van a gond. A férfi nemzőképessége is csökken a korral, illetve a betegségek is gyakoribbak.
2021. márc. 30. 19:56
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha most azt nézem hogy a környezetemben mennyi 50-es,rákos,meghal akkor késő. De ezt nem tudjuk előre mert egy 30-as is lehet beteg, vagy baleset bármi.

Ezt ti érzitek,hogy a kapcsolat készen áll-e.

2021. márc. 30. 19:57
 18/25 anonim ***** válasza:
72%
Nem késő!
2021. márc. 30. 20:20
 19/25 anonim ***** válasza:
84%

Egyáltalán nem késő.

A fiatalok gyerekvállalásával sokkal több a baj; még be se nőtt a fejük lágya, de már gyereket akarnak. Aztán hamar rájönnek, hogy jobb lett volna még felnőni előtte, kicsit élni, tapasztalatokat szerezni meg esetleg anyagilag is építkezni. Aztán csodálkoznak, hogy ott a kisbaba, a férfi már rég ötször félrelépett, a nő depressziós, elválnak, apukából meg hétvégi apuka lesz. Stb :D

2021. márc. 30. 20:46
 20/25 anonim ***** válasza:
83%

Elvileg nem késő.

Én még csak huszonéves vagyok, de a rokonságomban látom, hogy mostanában a többség gyakorlatilag 35 után lesz apa, 40 felett is akadnak akár első gyerekkel is.

Itt ahogy mondani szokás "az ördög a részletekben rejlik", mert 40 éves és 40 éves közt azért óriási különbségek lehetnek egészségi állapot, egzisztencia, felelősséghordozás terén. Ezeket kell mérlegelni elsősorban, a kor önmagában nem kizáró ok.

2021. márc. 30. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!