Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelentkeznétek házasodna a gazda műsorban ha az tv adásan nem volna leadva?
Lényegében nem volna kamera, se műsor, csak jelentkezés egy kapcsolat megpróbálására. Az egyik fél gazda, a másik fél pedig akárki, akarhonnan :)
Engem telefonon hívtak, hogy szerepeljek gazdaként. De nem szeretem a kamerát, meg a megrendezett randikat.
Nem, mert kamera nélkül sem tartozik a nagy világra két ember igaz szerelme. Mindenki magánügye.
És nem mert minek álljak sorba. Minek vetekedjek mással?
Az nem igaz.
Ráadásul a pasit is csak becsapják mert nem ő választ valójában hanem a casting. Abból meg mazsolázhat ha egyik sem jön be neki.
Csak show! Ha nincs kamera akkor is közvetítik az újságok.
Van ilyen sorozat is ahol párkereső reality háttér munkáit mutatják be. Van 20 csaj, kettő egymásba habarodik, egy öngyilkos lesz és a főszereplő pasi gúnár a rendező csajba habarodik bele aki az exével is összejön, aki a kameramen, és az lesz inkább show amikor kiderül hogy egyszerre került intim kapcsolatba a lányok közül mazsolázóval és az exel is. És ezt több évadon át tárgyalják.
Most láttam hogy ennek mintájáta csinálnak egy magyar reality-t egy kajak kenussal.
Ugye régen a Nagy Ő műsor volt.
Háát a szint őszintén inkább a necces kategória minden ilyen műsornál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!