Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha sok nőt toszok meg?
Igazából vérmérsékletfüggő, nem baj, ha nagy a szexuális étvágyat, a zsák a foltját mindig megtalálja. De ha ennyi nőd volt, remélem a gumit rendszeresen használtad, hogy ne szedj össze valami jó kis fertőző nemi betegséget.
( Amit mindenki elfelejt, hogy orális szex útján is terjednek a nemi betegségek, azaz nyalifali közben is! )
legelsö:
elmagyaráznád nekem, hogy pl melyik? mert kvára nem terjednek megnyugtatlak:)
KAMUMAKUKUMAAKUMAMUK
AMUKAMUKMUKAKAMUMUKA
MUKAKAMUAKUMUMAKUKAM
UKAMUMAKKAMUAMUKKAMU
legelsö:
elmagyaráznád nekem, hogy pl melyik? mert kvára nem terjednek megnyugtatlak:)
Halálos betegség orális szexnél (szóval elég ha leszop a lány) például a SZIFILISZ, amitől még a gumi sem véd meg.
Meg mintha nemrég kimutatták volna hogy az AIDS csókolózás útján is terjedhet, de ezt nem tudom hol hallottam.
A szifiliszt a South Parkból tudom (meghalt miatta Kenny mert lecidázta a suli ribanca, pedig volt rajta gumi :D ) De utánanéztem és tényleg létezik.
15/f
Ui: Kérdező: Te vagy a példaképem!
Az orális szex során is terjednek, sőt anális szex során is :) Erről meg én nyugtatok meg mindenkit, még a HIV is.
Egyébként nyugi, a nőket nem zavarja mennyire voltál nőcsábász, engem sem érdekelne különösképpen, csak az, hogy amikor velem összekerülsz akkor már az enyém legyél kizárólag :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!