Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Konyorgott nekem hogy engedjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konyorgott nekem hogy engedjuk el egymast, akkor miert keres engem most?

Figyelt kérdés

Nem volt koztunk gond, neki voltak gondjai sajat magaval, mentalis dolgai voltak.

Konyorgott hogy engedjuk el egymast. Nem is akart velem akkor mar beszelni sem egyik pillanatrol a masikra.

Azota eltelt lassan 1 honap. Most ujra keresett engem de csak egy sziat irt. Ha nem irok vissza probalkozni fog még?

Rajohetek igy hogy tenyleg banja e azt hogy eldobott?

Nem tudom mi ez az egesz.

tegnap 22:32
A kérdező szavazást indított:
Ha nem irok vissza es probalkozik tovabb akkor rajott hogy hibazott es jova akarja tenni
Csak szorakozik
8 szavazat
 1/6 A kérdező kommentje:

Egyekbent sosem szorakozott velem. Amikor nem akart velem beszelni nem eltunt es hazudozott hanem elmondta nekem. Es onnantol nem adott remenyt.

Szoval nem gondolom azt, hogy szorakozasbol irt.

tegnap 22:36
 2/6 A kérdező kommentje:
De kivancsi vagyok kulso szemmel hogyan tunik.
tegnap 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
De, valószínűleg már szórakozott veled, csak nem tűnt fel. Nincs ebben semmi különös, elsőre nehéz ezt átlátni. Külső szemmel ez egy játszma.
tegnap 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Volt nagyjából hasonló nekem is, hogy a másik lépett ki mindig. Én a helyedben letiltanám, főleg ha ez nem az első alkalom. Tudom, hogy nehéz és, hogy te érzel iránta jobban. Nekem anno nehéz volt kiszállni teljesen ebből a se vele se nélküléből, ha jót akarsz magadnak tiltsd vagy mond meg neki, hogy hagyjon békén.....

Már ez eleve nem tűnik normálisnak, hogy könyörgött, hogy legyen vége.

Hagyjátok egymást békén. Biztos vagyok abban, hogy ez a srác sose fog hozzád megkomolyodni, játszadozik vagy ekkora bajok vannak nála mentális téren, hogy nem tudja mit akar meg kiszáll aztán mégis kopogtat 1 hónap után.Ingatag nagyon. Meg egy szimpla 'szia'-t írt csak.

tegnap 23:16
 5/6 anonim ***** válasza:

"neki voltak gondjai sajat magaval, mentalis dolgai voltak"

Ez minden elmond sztm.

tegnap 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:

'Egyekbent sosem szorakozott velem. Amikor nem akart velem beszelni nem eltunt es hazudozott hanem elmondta nekem. Es onnantol nem adott remenyt.'

Egyébként szórakozik, játszmázik vagy sem, de azt látod ugye, hogy ő kontrollálja a szálakat? Aki szeret az nem tart ennyire kétségekben, nem fogja azt kérni, hogy tűnj el az életéből, majd visszatáncolni/visszarántani téged, aztán elkezdeni ugyanezt előről. Talonban tart.

Velem is hasonlót tettek, nagyon nehéz volt elhinni, hogy ez nem normális és manipulálnak, a barátaimnak teljesen világos volt az egész, én meg sajnáltam a srácot....meg vágytam arra, hogy elismerje hibázott, bánja, látni akartam, hogy változik valami. Te ne legyél ilyen buta.

Ha bánja is nem fog számítani, mert el fog újra dobni, csönddel fog verni, stb. Mérgező az ilyen, fuss míg tudsz. A mintázatokat meg ismerd fel, meg döntsd el magadban hogy te ezzel így boldog vagy e maximálisan. Úgy értve, hogy az általános mentális állapotodat nem rontja-e ez a kapcsolat.

tegnap 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!