Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Konyorgott nekem hogy engedjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konyorgott nekem hogy engedjuk el egymast, akkor miert keres engem most?

Figyelt kérdés

Nem volt koztunk gond, neki voltak gondjai sajat magaval, mentalis dolgai voltak.

Konyorgott hogy engedjuk el egymast. Nem is akart velem akkor mar beszelni sem egyik pillanatrol a masikra.

Azota eltelt lassan 1 honap. Most ujra keresett engem de csak egy sziat irt. Ha nem irok vissza probalkozni fog még?

Rajohetek igy hogy tenyleg banja e azt hogy eldobott?

Nem tudom mi ez az egesz.

nov. 17. 22:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Ahogy írták...esetleg képbe jött más aztán nála nem tudta eljátszani azt amit veled. Hagyd a fenébe felesleges köröket futsz. Ha szeretett volna nem hagy el hanem közösen megoldjátok.
nov. 18. 08:32
 12/13 anonim ***** válasza:
81%
Tudom, baromi közhelyesek, de ilyenkor tudom ajánlani a Szabó Péter és Marozsán Szabolcs féle bölcsességeket. Hogy valaki ki-be járkáljon az életedbe, kénye-kedve szerint, nagyon nem okés. Gondold már át... Jó, nem szó nélkül lép le, de mennyire érdekli, hogy téged ezzel megbánt? 6-os amúgy tök jól leírta a helyzetet. Egy önző ember viselkedik így, aki ráadásul úgy állítja be magát, mintha nem lenne az. Ha akarna téged, igazán, akkor a gondokban is azt szeretné hogy mellette légy és támogasd. Visszaengedheted, de ugyanúgy le fog lépni.
nov. 18. 10:37
 13/13 anonim ***** válasza:

6vagyok.

Pont úgy ahogy mondod, az ilyen ember rendkívül önző és mellette úgy játszik hogy ellenkezőnek tűnjön.

Nálam ez volt, totál úgy lépett le mindig, hogy írt előtte meg ha nekem kellett akkor felhívott, hogy beszéljük meg. Nem ígért semmit soha, szóval elmondhatom ennyi alapján, hogy fair volt velem.

Ja de mellé állandóan visszajött, kihasználta, hogy én érzek, meg semmit nem tett értem, vagy hogy összefussunk, mindig akkor volt jó neki, mikor éppen szabad volt véletlenül, mert nem magát (értsd munka, hazautazás aka édes anyuci, volt e kedve látni) tette előrébb. Manipulált finoman sokszor meg fokozatosan egyre több volt a bántás a részéről, meg mindenben rosszt és hibát talált. De megértve sose éreztem magamat, inkább csak leszólva. Nyilván én is hibás voltam, hogy visszaengedtem. Idővel amúgy semmibe vettem, magammal foglalkoztam, nem borultam, rohantam utána. Ez pedig meg lett azzal pecsételve, hogy én egy rendkívül önző ember vagyok. :) Ofc önzősködtem, azok után, hogy csak látszatra nem vett semmibe egy ilyen alak miért érdemelné meg, hogy a saját életem előtte ne csak magam körül forogjon. Igazából kikészültem a hapitól a végére elég durván, lezúzta az önbecsülésemet.

Bárki tényleg, aki hasonlóban van az elsőnek minden erejével vágja ki magát egy ilyen kapcsolatból, tiltsa a másikat akár. Ezután meg legyen erős és ne engedje soha vissza, és vegyen egy mély önismereti leckét. Mindkét fél hibás ezekben a szitukban, csak van aki árt is.

nov. 18. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!