Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most az miért baj, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most az miért baj, hogy nem tudom megszámolni a szexuális partnereimet?

Figyelt kérdés
Pasi vagyok, leírtam egy csajnak, akivel ismerkedem, hogy nem tudom hány nővel szexeltem, mert olyan sok volt. Erre ő teljesen kiakadt! Hogy ki tudja milyen betegségeket kapna el tőlem. Kicsit felszínes a csaj...tényleg ekkora probléma lenne?
2021. márc. 23. 13:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem baj. De te meg miért nem fogod fel, hogy van, aki nem akar olyan pasit, aki átment a fél városon.
2021. márc. 23. 14:14
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
promiszkuitás vs diszkalkulia
2021. márc. 23. 15:18
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
Gusztustalannak tart téged, azért baj neki. Megértem. Lehet megsértődni. 🤷‍♀️
2021. márc. 23. 15:32
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
Bajnak nem baj, csak ne lepődj meg, ha kérnek tőled friss STD szűrést.
2021. márc. 23. 15:43
 15/20 anonim ***** válasza:
85%
Miért, miért? Mert elég gusztustalan, hogy valaki mindbe beledugta a pöcsét, ahová tudta, számolatlan strigulák állnak a háta mögött és a fincsi lehetséges nemi betegségekről nem is beszélve. Morálisan elítélném azt, aki ennyire igénytelen, hogy ennyi nővel volt, úgyhogy már ezért simán lezárnám a beszélgetést. Ki a bánat akarna 100+1. nő lenni? :d
2021. márc. 23. 16:08
 16/20 anonim ***** válasza:
12%
Ilyen kérdéseknél mindig hazudni kell.
2021. márc. 23. 16:12
 17/20 anonim ***** válasza:
15%

#10, a hímringyót másra használjuk.

Fertőzést meg egytől is elkaphat, szintén tünetmentesen

2021. márc. 23. 18:20
 18/20 anonim ***** válasza:
82%

Nekem se nagyon tetszene a dolog. Aki ennyi nőre tartott igényt miért hinném azt, hogy egy nő elég neki komoly kapcsolatra? Nem beszélve arról, hogy ki tudja használt - e gumit vagy sem. Milyen nemi baja van. Ami lehet tünetmentes még. Igaz egytől is elég elkapni de ő valószínűleg nem 1 nővel volt, már eleve nagyobb a kockázat ha tényleg rengeteg nővel volt együtt.

Kb ugyanaz a probléma mint amikor ti problémáztok azon, hogy egy nőnek is sok partnere volt. :) Kvittek vagyunk. Nekem se kellene ilyen pasi. Már bocsánat. A bizalmatlanságommal igen bajok vannak, nem tudnám elhinni, hogy tényleg 1 nő mellett kibírná akár hosszútávra. Ez van.

2021. márc. 23. 20:15
 19/20 anonim ***** válasza:
12%

Lakással rendelkező, jól főző férfi vagyok.

A statisztikát meg tudom erősíteni. Eddig tartom az új hónap - új meghódított nő kihívást 2021-re.

Lassan kénytelen leszek keresni valakit áprilisra.

2021. márc. 24. 13:04
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
17 ki mire használja ezt a szót, sokan a férfi k.rv@kra. Nem tudod szépíteni, gusztustalan aki ennyi nővel össze fekszik. Valószínűleg nincs igényessége nők terén, jóval nagyobb az esély rá, hogy az egyik nő a több százból nemibeteg.
2021. márc. 24. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!