Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most az miért baj, hogy nem tudom megszámolni a szexuális partnereimet?
#10, a hímringyót másra használjuk.
Fertőzést meg egytől is elkaphat, szintén tünetmentesen
Nekem se nagyon tetszene a dolog. Aki ennyi nőre tartott igényt miért hinném azt, hogy egy nő elég neki komoly kapcsolatra? Nem beszélve arról, hogy ki tudja használt - e gumit vagy sem. Milyen nemi baja van. Ami lehet tünetmentes még. Igaz egytől is elég elkapni de ő valószínűleg nem 1 nővel volt, már eleve nagyobb a kockázat ha tényleg rengeteg nővel volt együtt.
Kb ugyanaz a probléma mint amikor ti problémáztok azon, hogy egy nőnek is sok partnere volt. :) Kvittek vagyunk. Nekem se kellene ilyen pasi. Már bocsánat. A bizalmatlanságommal igen bajok vannak, nem tudnám elhinni, hogy tényleg 1 nő mellett kibírná akár hosszútávra. Ez van.
Lakással rendelkező, jól főző férfi vagyok.
A statisztikát meg tudom erősíteni. Eddig tartom az új hónap - új meghódított nő kihívást 2021-re.
Lassan kénytelen leszek keresni valakit áprilisra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!