Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bevalljam, hogy hazudtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevalljam, hogy hazudtam a partnereim számáról?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja vagyok együtt a barátommal. Előtte is voltak kapcsolataim, volt egy egyéjszakásom is, de semmi vállalhatatlan dolgot nem csináltam. Az a tapasztalatom mégis, hogy a férfiak sérelmezik, ha egy nőnek korábban több férfi is volt az életében, a kalandokról nem is beszélve... Amikor a barátom megkérdezte, hogy hány volt előtte, akkor azt mondtam, hogy csak egy volt. Kiderült utólag, hogy nem egy kisebbségi komplexusos férfi, semmi kivetnivalót nem lát abban, ha egy nőnek volt múltja, akár kalandjai is. Félek néha, hogy elszólom magam előtte és rosszul is érzem magam a hazugság miatt. Megéri elmondanom az igazságot?

21l és 29f

2019. máj. 4. 15:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Alapból nem kellett volna hazudni. Én most már nem mondanám el.
2019. máj. 4. 15:12
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Hazudni nem szép dolog az, hogy kivel feküdtél le a párod előtt az a te dolgod, és csak az sérelmezi akinek komplexusai vannak.
2019. máj. 4. 15:13
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Teljesen mind1 te is csak egy leszel a sok kozul:)
2019. máj. 4. 15:14
 4/14 anonim ***** válasza:
44%
Miért mennyi volt? Amúgy senkinek semmi köze hozzá. Mondj egy kisebb számot es kész. Az a tapasztalási korszakod volt. Annak köszönheted hogy együtt vagytok. Így fogd fel. Ugyanez van nála is. A múlt elmúlt. Nem vagy ribi és kész.
2019. máj. 4. 15:14
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, így van ez, a férfi többet hazudik, a nő kevesebbet. xD
2019. máj. 4. 15:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Így, hogy hazudtál teljesen mindegy, hogy milyen számot mondasz neki, kb úgy nézi majd, mint eztán az előzőt. Ennyit arról, hogy komoly meg érett...

32/f

2019. máj. 4. 15:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy ilyenkor miért nem lehet igazat mondani? Jaj, hogy mit szól majd a pasi és ettől fél a nő? Hát legalább megtudná milyen ember, és max. kiderülne, hogy nem egymást keresték, ha a férfinek ez nem fér bele. Azzal sem értek egyet, hogy senkinek semmi köze hozzá. Az emberhez hozzá tartozik a múltja is, abból (is) meg lehet ítélni valakit, hadd legyen már meg a döntés lehetősége. Van az a mondás, hogy nem az számít mit mond az ember, hanem, hogy mit cselekszik. Jelen esetben hazudott a kis hölgyike, csak hogy jobb színben tüntesse fel magát. Én sem örülnék, ha nekem (meg)játszaná a nagy szendét egy nő, közben meg kiderülne, hogy nig.ger gangbang partikon vett részt.
2019. máj. 4. 15:29
 8/14 Rockarc ***** válasza:

En ilyet sose kerdeztem a masiktol. Vajon azt is meg kene kerdeznem egy 40 eves notol, hogy hany meneten van tul? Nem tok mindegy? Ha nekem akkor es ott megfelel, akkor tok mindegy mi volt a multjaban.

Egyebkent meg nem mondj szamot, mondd azt, hogy nem sok. Ez akarmennyit is jelenthet. Ha nagyon faggatozik, akkor meg nyugodtan mond meg, hogy 3 focicsapatnyi, a kispaddal egyutt. Nyilvan ezutan tobbet nem fogja firtatni.

43F

2019. máj. 4. 15:35
 9/14 anonim ***** válasza:
90%
A kaland fogalma mást jelent. Pl. kalandtúra, kirándulás, vagy más esemény. Ezt ripanckodásnak hívják. Szívesen, ezeöccá lesz. Hazudni nem ér!
2019. máj. 4. 15:35
 10/14 anonim ***** válasza:
8. Jó, de neked már minden mindegy már fél lábbal a sírban vagy, örülsz ha valaki szóba áll veled, mégha az egy ótvar ku.rva is.
2019. máj. 4. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!