Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bevalljam, hogy hazudtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevalljam, hogy hazudtam a partnereim számáról?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja vagyok együtt a barátommal. Előtte is voltak kapcsolataim, volt egy egyéjszakásom is, de semmi vállalhatatlan dolgot nem csináltam. Az a tapasztalatom mégis, hogy a férfiak sérelmezik, ha egy nőnek korábban több férfi is volt az életében, a kalandokról nem is beszélve... Amikor a barátom megkérdezte, hogy hány volt előtte, akkor azt mondtam, hogy csak egy volt. Kiderült utólag, hogy nem egy kisebbségi komplexusos férfi, semmi kivetnivalót nem lát abban, ha egy nőnek volt múltja, akár kalandjai is. Félek néha, hogy elszólom magam előtte és rosszul is érzem magam a hazugság miatt. Megéri elmondanom az igazságot?

21l és 29f

2019. máj. 4. 15:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Az a tapasztalatom mégis, hogy a férfiak sérelmezik, ha egy nőnek korábban több férfi is volt az életében, a kalandokról nem is beszélve... Amikor a barátom megkérdezte, hogy hány volt előtte, akkor azt mondtam, hogy csak egy volt."

Szóóóval adott a srác, akit nem zavarna a dolog, de hazudtál neki.

Tapasztalataid szerint mennyi nő építi hazugságra a kapcsolatait?

Természetesen mondd el vagy ne tartsd magad egy komoly és érett nőnek. Bár, valószínűleg a srác is lefogja venni egy idő után a szinted.

#10: Rockarc szimplán minden kérdésben próbál egy kicsit nyalni a nőknek és mindig nekik ad igazat, aztán kanyarít a dolog köré valami sztorit vagy ilyesmit, mint most. Aztán a végére odaírja a korát, hogy hááátha valaki hozzányúl bottal. Rá kell hagyni. Itt erre a szintű képmutatásra van igény, nem véletlenül áll 72%-on.

2019. máj. 4. 17:20
 12/14 anonim ***** válasza:
# 11 Lehet valami beépített ügynök! :D Én is észrevettem, itt aki kicsit is kritizálni meri a női átlag viselkedést, az már gonosz incel vagy szerencsétlen szűzfiúka, dagat pattanásos, vagy gizda gyakoris lúzer, és hasonlók.
2019. máj. 4. 18:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Adom #11-es kommentjét. Rockarc, a nagy tapasztalt 43F. 😂😂😂😂
2019. máj. 4. 18:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd, de ne úgy hogy milyen bűntudatod van. Csak lazán. Most mi van akkor ha ebben hazudtál az elején? Szerintem ez nem olyan vállalhatatlan dolog.
2020. szept. 1. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!