Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bevalljam neki, hogy szimpatikus nekem, mondhatni kezdem megszeretni?
24 éves lány vagyok, még sosem volt párkapcsolatom, az a tipikus csendes, szolid típus vagyok. Az egyik barátnőm révén találkoztam egy férfivel, aki az ő barátjának a barátja. Nagyon szimpatikus, mindig kedves, és ami a számomra a legfontosabb, úgy érzem, ő jó ember, jóindulatú, az egész kisugárzása nyugalmat, szeretetet áraszt. Legszívesebben most azonnal elmondanám neki az érzéseimet, de félek, hogy felsülök, egyébként is tapasztalatlan vagyok, mindenben ilyen téren, nem tudom, mit tegyek. Plusz a dolog pikantériája, hogy ha rosszul sülne el, kénytelen lennék továbbra is találkozni vele, mert néha összefutunk buliban vagy szülinapon, a barátnőm által, és, meglehetősen kínos lenne.
Fiúk, ti hogy fogadnátok egy ilyen vallomást ilyen körülmények között? Úgy érzem, hogy ő is kedvel engem, de nem vagyok benne egészen bizonyos.
Én sültem már fel.. Kolléga előtt. Csak az első pár hét volt kínos utána, később ugyanolyan jóban lettünk.
Igazából sose tudod meg mi lett volna, ha nem teszel semmit. A biztos rossz pedig néha sokkal jobb, mint a bizonytalanság.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!