Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráleltek egy számotokra szimpatikus lányra Facebookon. A képein nagyon csinos, és a posztjai, a kommentjei, a megnyilvánulásai némi intelligenciáról ad trailert. Mit tesztek?
a.) Reflexből ráírok egy hosszabb, önmagamat bemutató üzenetet, hátha lesz belőle valami.
b.) Nézegetem pár napig/hétig az adatlapját, viszont mivel rokonszenves lány, emiatt statuálom magamban, hogy 100-ból 99 férfinak ez nagyon bejön, így inkább nem írok rá.
c.) Hetekig csekkolom, hátha kirak magáról valami mutatósabb (if you know what I mean) képet, hátha később fel tudnám használni "valamire" (if you know what I mean).
d.) Bolond vagy? Alapból nem tudnék bízni egy nőben.
e.) Bolond vagy? Alapból nem tudnék bízni az internetes ismerkedésekben.
f.) Bolond vagy? Minek írnék rá, amikor el sem fogja olvasni? Nem vagyok hülye, hogy időt pazaroljak egy igényes bemutatkozásra, csakhogy felszedjek internetről egy luvnyát.
g.) Csinálok valami kaját!
Régebben még naivan írtam nekik,és vártam a választ.
Mára már tudom,hogy mindegyik ugyanolyan felszínes pi**a,aki ugyanúgy nem állna szóba velem,vagy megalázna szimplán,szóval felesleges ráírnom.
24/F
nem ismerkedem facebookon megvan a saját köröm,köreink.
mellesleg ha messze lakik,utazzon érte a végrehajtó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!