Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Skype láthatatlan módban van. A partnereim, ha épp online vannak és én belépek, jelzi neki? Vagy azt, mikor kijelentkezek, hogy: kijelentkezett? 19L
Szerintem jelzi ha ki- vagy beloggolsz, csak a partnerlistán úgy mutat, mintha nem lennél fenn, de ne vedd készpénznek, nem vagyok ebben teljesen bizonyos!
Az Úr segítsen, lányom! :P :* /O*O\
én mikor rejtve jelentkeztem be,többször is rám írtak
hogy szia mi újság?
szóval mikor bejelentkezel villan aztán eltűnik,egyből,ez így volt.Mostanában nem néztem
ne sunyiskodjál és nem lesz bajod ;)
de ez mindenhol ilyen
ez fészen is így van,hiába offolod a chatet,az a szar suttyó zs...oldal kijelzi hogy 1perce online,stb
Fb-on nincs már olyan, hogy offline. :D Pontosan látni, hogy ki mikor elérhető.
Nem sunnyogok, csak érdekelt. Reméltem, hogy nem látni, de az se izgat igazán, ha igen. :)
a chatet ki lehet offolni,
ez lenne az értelme az egésznek,mocsok egy retek oldal az,akkor minek lehet ki be kapcsolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!