Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ducibb lányok miért mutogatják könnyebben magukat online, mint a vékonyabb társaik?
én 21 éves pasi vagyok, de egyszer szívesen camoznék egy ducibb lánnyal :D Bár én nem vagyok duci, se annyira izmos, szóval nem azért.
Hol keresel erre társat? Anotalk? Mert ott már 1x sikerült onlineból - élőbe felszednem egy csajt, de mondjuk katasztrófa volt a kimenetele, de legalább volt szex.
#3 hat ez oltari nagy hulyeseg volt
a ducik sokszor tobb erreket kepviselnek..emberibben viselkednek
itt be is bizonyosodott ezzel a kijelenteseddel h beled 1 csepp joerzes sem szorult
A ,,ducik'' ki vannak éhezve.
A vékonyak pedig nem annyira:) Én átlagos/sportos lányt az oldalon nem sokat találtam:D
Szerintem sokan közülük ezzel a magamutogatással, mutatott magabiztossággal leplezik a kisebbségi komplexusukat / az önbizalomhiányukat.
De persze köztük is bőven akad, aki nem mer ilyet megtenni, ahogy a vékonyabb csajok közül is olyan, aki meg simán mutogatja magát.
manapság már az mutogadja magát akinek elmentek otthonról teljesen...
10-ből 9-en felveszik videóra aztán ott landol majd a csajszi valamelyik efféle témával foglalkozó 18+os oldalon.
Na utána jönnek majd a gondok amikor ezt az ismerősök véletlenül megtalálják
kérdező, ravasz vagy mondhatom. látom nem ma kezdted, jópár lányt behúztál már a csőbe ezzel az álszent dumával
27 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!