Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most az miért baj, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most az miért baj, hogy nem tudom megszámolni a szexuális partnereimet?

Figyelt kérdés
Pasi vagyok, leírtam egy csajnak, akivel ismerkedem, hogy nem tudom hány nővel szexeltem, mert olyan sok volt. Erre ő teljesen kiakadt! Hogy ki tudja milyen betegségeket kapna el tőlem. Kicsit felszínes a csaj...tényleg ekkora probléma lenne?
2021. márc. 23. 13:29
1 2
 1/20 Noren1989 ***** válasza:
86%

Hogyha ez akkora gond, elmész egy std szűrésre és el van boronálva :D

Én inkább mást látnék a dolog hátterében, ami bizalmatlanságot szült a fejében.

2021. márc. 23. 13:31
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, azért legalább nagyjából illene tudni, legalább megközelítőleg.
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
Mi a kérdés?Megválaszolta mi a probléma ezzel.
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon tág fogalom, ennyiből simán gondolhatja, hogy több száz is volt.
2021. márc. 23. 13:32
 5/20 anonim ***** válasza:
21%

Szerinted a mostani Tinderen ismerkedő 20-30-40 körüliek zöme tudja?

Ma olvastam pont, hogy mivel hideg van és minden zárva a jól főző lakással rendelkező pasik aratnak. Első randin lakásos vacsi, jaj 8 óra, akkor aludj itt és már vége is a történetnek.

2021. márc. 23. 13:37
 6/20 anonim ***** válasza:
37%

Minek kérdez valaki, ha nem bírja a választ?

Te meg a fsznak írsz ilyet?

12 volt, passz.

De ebből már nem lesz semmi.

2021. márc. 23. 13:48
 7/20 anonim ***** válasza:
86%

#1 Ez nem ennyire egyszerű. Kicsit olyan, mint a 15 perces covid tesztek, amíg nincs elég vírus nem tudják kimutatni a fertőzést. És évekig lappanghatnak a betegségek tünetmentesen, aztán egyszer csak lesz egy elég súlyos betegséged, ami fertőz tovább.

Kérdező, ha îgy írnád le, ahogy ide, akkor az emberek többsége kiakadna. Sőt, érdemesebb azt mondani, hogy voltak páran, de nem szeretnél róla beszélni. Azért valahol furcsa, ha valakinek annyira nem jelent semmit a szex, hogy arra sem emlékszik hány nővel volt. Én biztos nem szívesen lennék együtt valakivel, aki nem is fog rá emlékezni egy-két év múlva.

2021. márc. 23. 13:55
 8/20 anonim ***** válasza:
90%
#6 Szerintem pont azért kérdezi, mert ha azt mondja a kérdező, hogy 6 alatt, akkor érdekli, ha 6 - 10 között, akkor elgondolkodik, ha afölött, akkor nem érdekli.
2021. márc. 23. 13:57
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem lehet írni egy számot? Nekem egy ilyen válaszból az jön le, hogy a csávó egy Don Juannak képzeli magát és én lehetek az x+n-edik a sorban. Ha még nem tűnt fel az emberek szeretik egy minimálisan különlegesnek érezni magukat... meg nem akarok egy olyan palit, aki minden létező lukba bedugta, ami szembejött vele. Vagy legalább ne tegye ki az ablakba, azzal nem tudok mit kezdeni.
2021. márc. 23. 13:58
 10/20 anonim ***** válasza:
82%
A hímringyókat én is messzire kerülöm. És igaza van a csajnak, ki tudja hova dugdostad. A férfiaknál a HPV tünetmentes, de fertőző, nőknek sok gondot tud okozni. Kösz, de nem kellenél.
2021. márc. 23. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!