Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számolgatják emberek a partnereiket és miért várják el, hogy más is ezt tegye?
Ma is volt egy kérdés ezzel kapcsolatban. Miért lett ez ekkora mánia és miért van az, hogy ha valakit ez a baromság nem érdekel vagy nem tartja emberinek ilyesmiről statisztikát vezetni, egyből azzal alázgatják, hogy biztos azért teszi, mert annyira szégyellnivaló a szám? Az összes ezzel kapcsolatos kérdés arról szólt itt eddig, hogy jól elcsámcsogjanak rajta meg messzemenő következtetéseket levonjanak belőle. Aki meg nem ad moslékot a disznóknak, arra méginkább rá vannak indulva.
Honnan jön ez a gyerekes skalpkultusz? Kit érdekel egyáltalán? Ha olyan az illető, az enélkül is lerí róla.
Fogalmam sincs, én 30 körülig tudtam nagyjából pontosan, már rég abbahagytam a számolgatást.
Ma már gőzöm sincs, hogy 100, vagy 150nél tarthatok-e, kb. annyit tudok, hogy 200at még valószínűleg nem értem el.
Azért valljuk be, ha nem tudod pontosan megmondani, akkor tényleg magas. Nem ilyen 3-4, hisz akkor csak tudod, hogy 3 vagy 4.
Nem ítélkezés, hanem ez is az emberhez tartozik. Pl. én kevés lennek annak, akinek volt szexkapcsolata. Nekem az egy idegen dolog.
Annyira fura, hogy sok kérdésnél olvastam, hogy igen, a gyerekkori traumákat is el kell mondani kapcsolatban, amit a pszichológus hosszú évek során harapófogóval húzott ki belőled, de a partnerek száma titkocska maradhat. Mert mit merészel képzelni a másik.
Egyébként ha nem akarja elmondani, szégyelli? Nem vállalja fel a tetteit? Ha én mondjuk loptam volna életemben, azt szégyellném elmondani bárkinek. Ezt úgy oldottam meg, hogy nem lopok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!