Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értünk ma a női kiteljesedésen?
Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 07:19
11/13 anonim válasza:
40-es korosztály vagyok. Pár boldog középkorú nőt látok a környezetemben. Közös bennük: A férfi idősebb náluk 6, 10 évvel. Felsőbb kategóriás mint ők, mind külsőre mind belsőre, tanultabb, több mindenhez ért az életben, szóval sok oldalúbb és a nőt a tenyerén hordozza. Olyan "értem mindent megtesz a párom" kapcsolatok ezek. Ezek a nők büszkék a párjaikra meg arra is ,hogy valójában ők irányítanak. Jó pasi, sok szex, az van amit a nő akar, közös kassza /természetesen a férfi sokkal többet keres./ Ha ehhez még egy elfogadható munkahelye is van a nőnek. Itt képbe jön az önbizalom, nagy egó. A hú, de jó nő vagyok érzés. Olyan jóságoskodóvá válnak. Befogad egy kóbor cicát. /hiszen Ő annyira szeretni való, édes, kis cukorfalat./ Szerintem ezek a nők boldogabbak, mint önállóan sikeres pl. vállalkozó, karriert befutott nőtársaik akik magukra a saját tehetségükre büszkék.
13/13 anonim válasza:
és te kérdező, mit értesz női kiteljesedésen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!