Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit mi motivál arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PearlDiver kérdése:

Kit mi motivál arra, hogy kapcsolatban legyen?

Figyelt kérdés
Magától értetődőnek tűnhet a válasz, de nézzünk túl azon, hogy szerelmes vagyok, kell a másik. Mik azok az igények, vágyak, mozgató erők, ami miatt párosan szebb az élet?

2014. szept. 23. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem semmi. Ezért nincs senkim.

25F

2014. szept. 23. 17:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Szex?
2014. szept. 23. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Semmi. Nekem nem "párosan szebb az élet". Volta hosszabb-rövidebb kapcsolataim, de nem érzem, hogy huzamosabb ideig kapcsolatban tudnák élni. Nekem kell a szabadság, max egy nyitott kapcsolatba mennék bele.
2014. szept. 23. 17:27
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
nekem párosban szebb, jobb
2014. szept. 23. 17:28
 5/9 Emberek ***** válasza:
74%
Engem az motivál, hogy legyen kivel megosztanom az élményeim, a boldogságom, bánatom, legyenek valakivel közös programjaim, legyen valaki olyan ember az életemben aki meghallgat, megért. Egyelőre ennyi
2014. szept. 23. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem, nőként kell egy barát/lelki társ/szerelmi partner, akire tudok támaszkodni, kifejezhetjük egymásnak a szeretetünket és közös programokon vehetünk részt, később akár a család is szóba jöhet.
2014. szept. 23. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem az motivál, hogy költhetek rá pénzt amit soha semmilyen formában nem kapok vissza, időmet is rá áldozhatom ami úgyszintén nem térül meg soha az életben. Cserébe viszont vele lehetek és olyan élményekkel gazdagít mint senki más, amitől az ember mindig több lesz mint volt.
2014. szept. 23. 17:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem kell szerelem. Eddig kb. 10 barátnő volt, aki hosszabb ideig volt. Eddig életemben kb. 3-4 szerelem volt.

Egyetlen szerelemmel sem sikerült összejönnöm! Egyetlen eddigi barátnőmbe sem voltam szerelmes.

Amik jók: A tudat, hogy őt is meg tudtam szerezni, vagyok olyan jó. Ha szórakoztató vagy nekem vonzó a személyisége, akkor még az időt is kellemes vele tölteni attól függetlenül, hogy nem vagyok szerelmes. Jó hogy szinte csettintésre mindig van kivel szexelni. Nagyon sok előnye van annak, ha kapcsolatban vagy.

2014. szept. 23. 17:50
 9/9 Költőnő? ***** válasza:

Megkérdeztem az emberem; a lelki nyugalom és a szex.... Meg amúgy sokminden miatt tök jó xddd

sztem; mert jó ha vki átölel, akivel kölcsönös szerelem, tisztelet van. Meg persze amit ő mondott xd

2014. szept. 23. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!