Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit értünk ma a női kiteljesed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit értünk ma a női kiteljesedésen?

Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 07:19
1 2
 1/13 Xmas22 válasza:
0%
ha a nőnek gyermeke születik.
2021. márc. 22. 07:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Helyesbíteném az egyest: vannak nők, akik az anyaságban teljesednek ki, de vannak akik művészek és a művészetben, vannak tudósok, ők a kutatásban, vannak sportolók, ők a sportban, van, akinek a karrier az élete, ő a karrierjében. Szóval mindenki másban. Van aki egyszerre több dologban is. Van aki a párkapcsolatában, van aki a rokoni kapcsolataiban. Van aki a szexualitásban, van aki a vallás megélésében. Talán fura, de a nők sokfélék, így mindenki másban teljesedik ki maradéktalanul.
2021. márc. 22. 07:44
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Szerencsére már nem csak a férjhezmenést és a szülést.
2021. márc. 22. 07:49
 4/13 anonim ***** válasza:
2%
Tökmindegy, a lényeg az hogy a férfi már csak akkor számít ha a szerelmet érzi a nő a legfontosabbnak. Egyébként meg karrier, tanulás, utazás, gyerek, sznob dolgok, sport, bármi.
2021. márc. 22. 07:59
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
#4 Mi ez a megkeseredett gondolat? Hány férfi válaszolna azzal erre a kérdésre, hogy ő a párkapcsolatában vagy az apaságban teljesedik ki? Nagyon kevés. Mert a férfiak IS a munkájukban, hobbijukban, sporban, művészetben teljesedtek ki mindig, csak nekik meg volt engedve, a nőknek, meg ha nem a családban teljesedtek ki, le voltak szólva, hogy nem is nők. Elég szomorú hogy van aki még midig így gondolkodik.
2021. márc. 22. 08:02
 6/13 anonim ***** válasza:
2%
5# Nem megkeseredett gondolat hanem tény, te is ugyanezt írtad. Engedély meg 20 éve se kellett, minden nő azt csinált amit akart.
2021. márc. 22. 09:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Látom, nem sikerült felfogni. Nem kellene ilyen megkeseredettnek lenni, hogy egy nőnek fontos a karrierje és a hobbija is, amikor a férfiak életében ez mindig így volt.

Az meg külön vicces, hogy azt írod, 20 éve is minden nő azt csinált, amit akart. Ez így van, a régen nem 20 évet jelent, hanem 50-et, százat, több százat. Én negyvenes nő vagyok és szabadon nőttem fel, de anyámék idejében lenézték azokat a nőket, akik nem mentek férjhez és nem szültek. Agglegényeket nem nézték le. A nagyszüleim idején meg nem is voltak karrierista nők. Na, akkor innen már mindegy, hány száz és ezer évet megyünk vissza, a nőtől mindig megvolt az elvárás. Most van végre lehetőség embernek lenni, mint a férfiaknak mindig is megvolt, hogy mindenki abban teljesedjen ki, amiben akar. Ezért nem értettem a keserű hangvételt.

2021. márc. 22. 09:53
 8/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nincs ilyen, hogy “noi kiteljesedes”, legalabbis en nokent nem szoktam azon gondolkodni, hogyan teljesedhetnek ki NOKENT. :D Vannak celjaim, terveim, olyanok is, amik csak az enyemek, meg olyanok is, amik a parommal kozosek. Semmi kozuk ahhoz, hogy en no vagyok, o meg ferfi, a kozos celokat mind a ketten akarjuk. A gyereket pl o akarja jobban, nekem ez olyan “mindegy, felolem egy lehet” kategoria, nyilvan ha lesz, attol meg ugyanugy szeretni fogom, mint az, aki mindig is gyerekre vagyott, de nem ereznem kevesebbnek magamat, ha nem lenne. Van 1-2 egyeb dolog, ami miatt viszont hianyerzetem lenne, ha nem jonne ossze.
2021. márc. 22. 10:14
 9/13 anonim ***** válasza:
2%
8# Ezt majd a gyerekednek is meséld el.
2021. márc. 22. 10:44
 10/13 anonim ***** válasza:
97%
#9 Miért, a férfiak el szokták mesélni hogy csak azért vettem el anyádat mert terhes lett? Meg: én nem nagyon akartam gyereket, ez a nőknek a mániája?
2021. márc. 22. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!