Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők tudnátok írni véleményt, vagy legalább hogy 10/ mennyi?
Sziasztok. Tudom, hogy nagyon sok mindenen kell még javítani, sőt szinte mindenen :) Viszont szívesen fogadom a véleményeket, hogy miben kéne még fejlődnöm. Pár éve járok konditerembe, de így a lezárások miatt kicsit nehezebb a dolog.
Szerintem itt nem az izommal van baj, az látszik hogy van, amennyire otthon lehet fejleszteni. Az étrenden kellene változtatni.
Lényegében csirke, rizs és alternatív köretek, zöldségek, halak, túró, tojás.
Péksütik, sültkrumpli, cukros lék, gyümölcslevek egyáltalán nem, gyümölcs minimális.
Ha nagyon szeretsz nassonlni, azt ebéd után, este csak fehérjét fogyassz.
Pár hónap és alakulni fog, ha ezt betartod.
Eleinte érdemes lehet számolni a makrokat, hogy biztos meglegyen a jó fehérje/szénhidrát/zsír arány.
Van egy 30-as srác ismerősöm, nála is ott csúszik el a dolog, hogy folyton kaját rendel, és kétszer annyit eszik, mint kellene.
"Arcképe5 azért nem tennék fel egy ilyen oldalra, ahol több a homár, mint a tengerekben :)"
Én "homár" vagyok, de nem hugyoztam össze magam a teljesen átlag, inkább zsíros testedtől, ne haragudj:D Vagy azt hitted, hogy ha kirakod az arcképedet a "homárok" kiverik rád, vagy mi?:D Olyan jókat nevetek az ilyen megjegyzésektől.
Egyel joval kevesebb szenhidratot es hatvanyozottan latvanyosabb formad lesz!!
Sokat dobna meg egy kis onbarnito es vagy szoli!!
Szepen alakulsz,csak igy tovabb.
Az arcod nelkul nem thdok velemenyt mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!