Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők tudnátok írni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők tudnátok írni véleményt, vagy legalább hogy 10/ mennyi?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tudom, hogy nagyon sok mindenen kell még javítani, sőt szinte mindenen :) Viszont szívesen fogadom a véleményeket, hogy miben kéne még fejlődnöm. Pár éve járok konditerembe, de így a lezárások miatt kicsit nehezebb a dolog.

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. márc. 17. 18:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem alapvetően tetszik ez a testalkat, de tényleg semmit nem jelent arc nélkül. Csak a #18-at tudnám ismételni.
2021. márc. 17. 19:46
 22/28 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem itt nem az izommal van baj, az látszik hogy van, amennyire otthon lehet fejleszteni. Az étrenden kellene változtatni.

Lényegében csirke, rizs és alternatív köretek, zöldségek, halak, túró, tojás.

Péksütik, sültkrumpli, cukros lék, gyümölcslevek egyáltalán nem, gyümölcs minimális.

Ha nagyon szeretsz nassonlni, azt ebéd után, este csak fehérjét fogyassz.

Pár hónap és alakulni fog, ha ezt betartod.

Eleinte érdemes lehet számolni a makrokat, hogy biztos meglegyen a jó fehérje/szénhidrát/zsír arány.

Van egy 30-as srác ismerősöm, nála is ott csúszik el a dolog, hogy folyton kaját rendel, és kétszer annyit eszik, mint kellene.

2021. márc. 17. 19:49
 23/28 anonim ***** válasza:
22%

"Arcképe5 azért nem tennék fel egy ilyen oldalra, ahol több a homár, mint a tengerekben :)"

Én "homár" vagyok, de nem hugyoztam össze magam a teljesen átlag, inkább zsíros testedtől, ne haragudj:D Vagy azt hitted, hogy ha kirakod az arcképedet a "homárok" kiverik rád, vagy mi?:D Olyan jókat nevetek az ilyen megjegyzésektől.

2021. márc. 17. 19:50
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
#23 gondolom a kérdező arra gondolt hogy mégiscsak hülyeség és meggondolatlansag lenne a fejét kirakni egy ilyen anonim (meg máshova is úgy általában) oldalra.
2021. márc. 17. 19:55
 25/28 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ezen az oldalon meg sok más helyen is vannak, akik szeretik ha beszólogathatnak, vagy akár letöltik a képeket és visszaélhetne velük máshol, ezért szerintem hülyeség ilyen helyekre egész alakos, vagy akár arcképet fölrakni. Így látnak egy felsőtestet, de ennyi, lehet bárkié, ha meg valaki kicsapja rá, akkor lelke legyen rajta. A melegekre azért volt az a komment kihegyezve, mert elég sokszor futottam bele itt is, és más oldalakon is magukat csajnak kiadó pasikba, na ezért is az óvatosság :)
2021. márc. 17. 20:14
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
A tested 10/7-es, de én is az arcot nézem meg a férfiakon elsőkörben, nem a testet. Egy jó arc 10/10-re is fel tudja dobni, de egy rossz 10/3-ra is le tudja vinni a testet. 39N
2021. márc. 17. 20:17
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
A fejed nincs a képen. Ez nálam így 0
2021. márc. 17. 20:46
 28/28 anonim ***** válasza:
23%

Egyel joval kevesebb szenhidratot es hatvanyozottan latvanyosabb formad lesz!!

Sokat dobna meg egy kis onbarnito es vagy szoli!!

Szepen alakulsz,csak igy tovabb.

Az arcod nelkul nem thdok velemenyt mondani.

2021. márc. 18. 05:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!