Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az alkothat véleményt a hűségről, akinek legalább 10 éves párkapcsolata volt már?
Egy olyan ember akinek sosem volt még,az nem lehet magában annyira biztos,hogy tudja,hogy ő hűséges típus?
Vannak emberek ugyanis,akik egyszerűen képtelenek nem őszintének lenni.
Még ha fáj is.
Meggyőződés, elvek, gerinc.
Melyik mond valamit?
Ja,és van gerincem.Te első válaszoló,elmondanád,elolvastad-e a kérdésem és értelmezted azt?
Mert én pont,hogy azért tettem ki a kérdést,mert saját magam egy olyan embernek tartom,aki hűséges.
10 ev nagyon keves a hüseghez,
ha leéltél egy eletet 1 emberrel akkor mondhato h hüseges voltam...
semmi garancia arra h 10 ev utan nem fogsz felrelepni
meg sok evtized van ellöttünk ahol ugyanugy hüsegesnek kell maradni
Miért pont 10 év?
A hűség döntés kérdése, és nem kapcsolat hosszától függ.
10+ éve vagyok házas.
Igen, kizárólag döntés kérdése. Első perctől tudtam, hogy nem fogom megcsalni. És 100%, hogy nem is fogom.
4-es vagyok
Igen a hüseg döntes kerdese.
De barki dönthet barmikor ugy h nem lesz hüseges
Hiszen sokan hüseget fogadnak megis sokan ugy döntenek felrelepnek.
Ez olyanokkal is megtörtenhet akik 15-20 evig husegesek voltak
azert irtam azt h majd ha leeltel 1 eletet 1 emberrel husegben akkor mondhatod ki h te!igen tenyleg sok sok evtizedig hüseges ember voltal
En bizom abban h akik hüsegesek azok is tudnak maradni evtizedeken at.Barmi jön ellen tudnak allni.
En is 10 eve hüsegesen elek es en is tudom h hüseges tudok maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!