Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban mennyire fontos nektek a szex?

Figyelt kérdés

Nyilván fontos, de sok embertől hallom, hogy érdemes lefeküdni már az ismerkedés elején, mert ha nem működik a kémia, akkor nem is érdemes belevágni a kapcsolatba. Ti mit gondoltok erről?

Kort és nemet is írjatok!

2021. márc. 15. 18:18
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

#28 De akkor a feleségednek mitől kapcsolat egy kapcsolat? Hisz pont a figyelemtől, a kedves szavaktól, az elismeréstől, hogy esetleg napközben egyszer-egyszer eszünkbe jut és csak úgy felhívjuk vagy írunk neki, a gondoskodástól...és akkor az intimitásról, az érintésről, az együttlétről még nem is beszéltem...

N

2021. márc. 21. 14:38
 32/37 anonim ***** válasza:

30. Én ezt már elmondtam neki, a válasza az volt hogy ő sosem lesz ilyen, ne is várjak el tőle ezekhez a dolgokhoz hasonlót!

31. Neki attól kapcsolat egy kapcsolat, hogy meghallgatom hogy mi volt vele aznap. Hogy van pénzünk amivel gazdálkodhatunk. Hogy én mint férfi a hátamon hordom a családot. Hogy én mint férfi elintézem a problémás dolgokat. A tökéletes férfi nem vár el semmit, nem érzelgős. A tökéletes férfi tökéletesen önellátó. Hogy foglalkozom a gyerekkel, hogy erőn felül teljesítek minden fronton. Eddig oké is a dolog, mindegyik kipipálva. Én onnan rontom el a tökéletes férfi képet otthon, hogy szretnék némi érzelmet. Csak nagyon hallkan jegyzem meg, hogy néha jó lenne egy kis szex is. Jól esne egy kis ölelés, egy kis figyelem. Na ezekkel a dolgokkal vágom magam alatt a fát.

Pár napja vérig sértődött azon, hogy a konyhába átöleltem, fejemhez vágta hogy nekem mindig csak a szex jár az eszembe! Azóta úgy alakítja a dolgokat, hogy belémköt, direkt feszültséget teremt, amivel szakadékot teremt közöttünk, hogy még véletlenül se legyen folytatása. Kb. olyan otthon, mint amikor a szimpla munkatársaddal élnél együtt. Beszélgetés, munka... és azt hiszem ennyi. Ami még pluszba rosszul esik az, hogy nem ismer el, nem büszke rám. Kaptam egy új kinevezést, komoly vezetői beosztást, de egyszer sem mondta hogy gratulálok, szép munka volt, büszke vagyok rád. Pedig rengeteg eneriámba, időmbe került hogy elérjem, ráadásul emellett nem hanyagoltam el a családot sem. Otthon meg úgy kezel mint valami csöves hajléktalant. Ja, testi vonzalom.... 182cm vagyok, 87kg-mal. Felesleg nulla. Megérteném ha valami szőrös hátú, lusta fogatlan pasas lennék, de ez még távolról sem igaz.

Rájöttem hogy nem tudok ezzel az egésszel mit kezdeni, a barátommal belevágunk egy új projektbe, ami teljesen meg fogja változtatni az életem. Felépítünk egy több hektáros területen egy önellátó farmot, ahol lesz ipari létesítmény a megélhetés és a bevétel miatt, lesz gyümölcsös, lesz dió, lesznek zöldségek, munkagépek. Több családra lesz tervezve, természetesen közeli ismerősökre. Innentől kezdve vagy velem tart vagy nem, nem érdekel hogy mit gondol. A szexualitás, meg a nők egy jó időre félre lesznek téve, semmi értelme ezen rugózni. Jelenleg a világ átalakulóban van, én rákészülök a változásokra, egy válás, vagy egy új kapcsolat nem fér bele.

2021. márc. 21. 15:17
 33/37 A kérdező kommentje:
Ez egy kamu duma. Ha annyira rossz lenne a kapcsolatod, akkor elválnál. Te csak sajnáltatod itt magad, mert találni akarsz egy szeretőt. Ez gusztustalan.
2021. márc. 21. 15:59
 34/37 anonim ***** válasza:
😂😂😂 Jó a humorod! Hát ja, felkeltem egyik reggel, majd kigondoltam a reggeli közben hogy felmegyek a gy-ra, kitalálok egy fiktív sztorit, adom az elesett férfit és ily módon majd rám repülnek a nők! 😂😂😂 Várj, akkor kiírom a kedvedért: nem keresek szeretőt. Egy, nincs időm rá. Kettő, ha akarnék, vagyok annyira férfi, hogy a való életben simán találnék nőt. Három. Ismerem egy kapcsolat jelleg görbéjét, semmi kedvem nem lenne hozzá. Ha egyedül is lennék, én mégegyszer nem élnék egy nővel egy fedél alatt, max. gétvégi vagy alkalmi kapcsolat. Tökéletesen önellátó vagyok, ha van szabadidőm az én szeretném beosztani. Biztos vannak tündéri nők, én sajnos ilyenekkel nem találkoztam, random ismerkedni meg már semmi kedvem. A koromban a szerelemben nem hiszek, őszintén bevallva nem biztos hogy alkalmas lennék rá, ugyanis a múltam miatt nem hiszek a nőknek. Bizalmatlan vagyok, a szeretőben sem a jót látom hanem a bonyodalmat. Inkább maradok a saját világomban. Kielégítő, érthető volt a válaszom?
2021. márc. 21. 19:22
 35/37 A kérdező kommentje:

#34 "Szerető... Benne van az elnevezésben is: szeret-ő. Nagyon vágyom már arra, hogy valakinek fontos legyek akár csak egy órára, vágyjon rám. Igazából nem is szex dominál, csak az érzés."

Ezt nem te írtad?

Elárulnád, hogy akkor mi a célod ezzel a mártír dumával itt? Csak azért kérdezem, mert a kérdést nem azért írtam ki, hogy a te nyavalygásodról szóljon az egész.

2021. márc. 21. 19:48
 36/37 anonim ***** válasza:

Minek neked a ko és a nem? Egy ultra bagatel, megfoghatatlan kérdésre milyen választ vársz?

- Nekem fontos, az első randin lefekszem bárkivel. N/19

- Nekem fontos, én az 5-ik randin fekszek le a pasival. N/31

- Nekem fontos, de szeretem ha udvarolnak előtte, szeretem megismerni a férfit előtte. N/25

- Nekem fontos, ha a nő nem fekszik le velem az első randin, az kuka. F/21

- Nekem fontos, én élek a 3-as randi szabállyal. F/38

- Nekem nem fontos a szex, olyan férfit választok, akinél ugyanúgy nem fontos. N/41

- Nekem fontos, de én nem erőltetem, majd ahogy alakul. F/28

... stb. Mégis, mit vonsz le belőle? A te életedet miben befolyásolja? Nincs nőd aki egyből szétteszi a lábát? Vagy statisztikát vezetsz?

2021. márc. 21. 22:09
 37/37 A kérdező kommentje:
Kedves 36-os! Ha nem tetszik a kérdésem, akkor ne válaszolj rá. Nem kötelező senkinek. Hogy én mit vonok le belőle, az nem a te dologod. És ha vetted volna a fáradságot és elolvastad volna a válaszokat, akkor tudnád, hogy nő vagyok és egyáltalán nem vágyom arra, hogy valaki széttegye nekem a lábait.
2021. márc. 21. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!