Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban mennyire fontos nektek a szex?

Figyelt kérdés

Nyilván fontos, de sok embertől hallom, hogy érdemes lefeküdni már az ismerkedés elején, mert ha nem működik a kémia, akkor nem is érdemes belevágni a kapcsolatba. Ti mit gondoltok erről?

Kort és nemet is írjatok!

2021. márc. 15. 18:18
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%

Valahol a kettő között.

Nem mondom hogy egyből az ágyba.

De sajnos van olyan hogy 2 ember nem illik össze szexuálisan. És ha nem kielégítő a szex (összességében) akkor könnyen előfordulhat ha valami probléma adódik a kielégítetlen fél egyszercsak másnak a karjaiban találja magát.

Gondolj bele ha a partnered szexuálisan maximálisan megfelel neked, kisebb eséllyel vágysz másra, kívansz meg mást.

2021. márc. 15. 18:22
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem attól működik a kémia hogy már rögtön az elején dugunk mint a nyulak. Lehet férfiként fordítva vagyok bekötve, de nekem ehhez valamennyire meg kell ismerni a másikat. 36/f
2021. márc. 15. 18:24
 3/37 anonim ***** válasza:
14%
Egy kapcsolat egyik alapja a szex. A többi csak később alakul ki. Így bármi mást ráépíteni a bizonytalanra hónapokon át... időpazarlás.
2021. márc. 15. 18:47
 4/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell rogton lefekudni sooot. Szerintem 8-10 randi siman lehet elotte, és lehetoleg ne fel oras kavezasokra gondoljatok. Igenis minőségi idotoltesre.

A kemia is fontos, es a jo szex. Nagyon is. Szerintem 1-2 honapot érdemes varni, ha senkinek nincs nagy tapasztalata, hatha osszecsiszolodtok. Tobbet nem hiszem.

Nekem elso kapcsolatban 2 hónap kellett, hogy tudjam élvezni a szexet, ugy, hogy a partnerem nagyon tapasztalt volt. Voltak hosszú kapcsolatai meg szexkapcsolatai is elottem. Jo sok fele novel volt dolga es kifejezetten ugyes az agyban. Tehát fiatalon 1-2 partnerrel a hátunk mogott szerintem igenis kell ido.

2021. márc. 15. 19:02
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fontos. Párt nem azért választok, hogy együtt lazuljunk aztán kirakjam a vitrinbe. Utóbbihoz veszek valami szép díszt, amit kitehetek, előbbihez szerzek barátnőket, barátokat, korombeli rokonokat. A párom a társam, akit kívánok és szeretem. Ha csak együtt lógunk de szex nincs, az haverság.
2021. márc. 15. 19:11
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem dobnék el egy jól működő kapcsolatot ahol egy idő után a szex már nincs kettőnk között összhangban. De igaza van az egyesnek. Ha gond van, akkor könnyebben előfordulhat megcsalás.

A szexel meg hiába indít a pár. Idővel sokat változhatnak az igények mindkét fél részéről.

2021. márc. 15. 19:30
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
ugyanolyan fontos mint bármi más. Ha nem tudok beszélgetni vele, nem érdeklődik felém, akkor lehet fantasztikus a szex, véget fog érni a kapcsolat.
2021. márc. 15. 19:57
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a szextől lesz egy kapcsolat kapcsolat, minden mást tud az ember barátokkal is meg családdal is csinálni. Egy kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban a szex is rendben van, és itt most nem feltétlenül arra gondolok, hogy napi 10x cirkuszi mutatványosokat megszégyenítő pozíciókban, hanem hogy ebben is összhang legyen, ízlésben, temperamentumban, libidóban, igényekben. És én amúgy támogatom a hamari szexet, mert persze sok mindent meg lehet tudni a másikról beszélgetés meg ismerkedés közben is, azért a lényegi rész (legalábbis a szexet illetően egészen biztosan) gyakorlatban fog megmutatkozni. Plusz szeretem látni, milyen is az ember "valódi" alakja, amikor már a kezdeti nagy lángolás alábbmaradt és a tényleges kapcsolati ritmust vesszük fel. Minél előbb túl vagyunk a kezdeti lobogáson, annál hamarabb tudjuk eldönteni, hogy valóban jók vagyunk-e egymás mellé. Én őszintén szólva kisebb kárnak élem meg, ha valakivel még relatíve érzelemmentesen lefeküdtem, volt néhány kellemes éjszakánk, aztán kiderül, hogy mégsem illünk össze, mintha már bőven szerelmes vagyok és akkor érnek kellemetlen meglepetések. Ha választanom kell a "kihasználtak egy dugásra" és a szerelmi bánat között, akkor részemről nem is kérdés, melyik mellett teszem le a voksomat.
2021. márc. 15. 20:34
 9/37 A kérdező kommentje:

A kérdést nem úgy kell érteni, hogy teljesen szexmentes, mert az tényleg nem valódi párkapcsolat.

Azért vetődött fel bennem ez a kérdés, mert társkeresőn beszélgettem egy férfival és elpanaszkodta, hogy milyen régóta nincs kapcsolata. Majd kiderült, hogy csak vékony, jó alakú, csinos, sportos lányt szeretne, aki anyagilag vele azonos szinten áll. A gondolkodása, műveltsége és az értékrendje is azonos legyen az övével. A legfontosabb pedig az, hogy legyen vele jó a szex. Ezek reális elvárások? Inkább élünk magányosan évekig, minthogy bevállaljunk egy kapcsolatot, ahol csak közepesen jó a szex?

2021. márc. 15. 21:04
 10/37 anonim ***** válasza:

#9 szerintem ez megintcsak egyéni dolog.

Ha megteheti hogy csinos, sportos csajt "várjon el", ő is sportos vagy nem annyira sportos viszont jóképű akkor oké.

Szerintem az is korrekt ha valaki nem akarja hogy nagyobb lehúzzák anyagilag. Akinek volt már ilyesmibe tapasztalata az nyilván jobban érti.

Tehát ha összességében a pasi is ilyen, tudja nyújtani amit vár, akkor miért ne várná el?

Szerintem se jó az ha már az elejen is közepes a szex, azaz olyan semmilyen. Unalmas, sivár.

Mert az nagyon hamar tönkrevágja a kapcsolatot, hisz könnyen romlik le rosszá, megszokottá.

Ha jó pasi akkor előbb-utóbb talál magának ilyen nőt, az már más kérdés a kapcsolat hogyan alakul majd.

Addig meg talál olyat is akin csúnyán mondva levezeti a feszültséget.

2021. márc. 15. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!