Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban mennyire fontos nektek a szex?

Figyelt kérdés

Nyilván fontos, de sok embertől hallom, hogy érdemes lefeküdni már az ismerkedés elején, mert ha nem működik a kémia, akkor nem is érdemes belevágni a kapcsolatba. Ti mit gondoltok erről?

Kort és nemet is írjatok!

2021. márc. 15. 18:18
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

#20 Ez elképesztő amit írsz, hogy szexmegvonással büntet a feleséged! Nekem eszembe sem jutna ilyesmi. Főleg ilyen miatt, amit írtál...Valójában nem is hittem volna, hogy létezik ilyen...!

40 felettet írsz...ezek szerint hosszú házasság lehet már. Olyan is előfordulhat, hogy unalmasnak érzi az otthoni szexet ennyi idő után. De ez bármelyik félnél megtörténhet.

Vagy olyan is lehetséges, hogy valaki egyszerűen úgy összességében az életbe, az életébe van beleunva, belefásulva.

Mert hogy a szexet kívánja, és akarja is az ember, sajnos nagyon sok összetevője van. Szexuális étvágy, fizikai, lelki állapot...Márpedig ha egy ilyen aranyos dolgon kiakad, mint árnyék játék, ott a lelkiállapottal van baj leginkább.

2021. márc. 18. 23:36
 22/37 anonim ***** válasza:

21. Nincs semmi problémája az életben a feleségemnek, egyszerúen nem érdekli. Pont ez volt a téma, aminek természetesen egy nagy összeveszés lett a vége, hogy engem csak ez érdekel. 3 hónapja nem volt szex, és a fejemhez veri hogy engem csak ez érdekel. Kezdem azt látni, hogy nemtől függetlenül mindig a rendes emberek szívják meg. Velünk lehet csak megtenni azt, hogy bármiért büntetnek. Hiába van kirándulás, kikapcsolódás, ajándék, segítség. Mindig kitalál egy olyan dolgot, amivel megalázhat. Legutóbb az árnyék játék miatt mondta, hogy nem tud rám felnézni, én milyen gyenge ember vagyok. Az mindegy hogy elismert ember vagyok a munkámban, 100 embert irányítok emberségesen, felelősségteljesen, hogy a családomat mindig biztonságban tartottam, hogy bármit megcsináltam amit csak tudtam, hogy mindig képzem magam, sosem voltam önző... ez semmi! Mindig kell egy ok, amit felhasználva belém tapos, amivel eléri hogy ne legyen szex. Sajnos ma már ott tartok, hogy bármikor bevállalnék egy szeretőt, de nem is a fizikai rész miatt, hanem azért, hogy kapjak 1-2 elismerő szót, hogy én is udvarolhassak arra az 1-2 órára valakinek. Hogy őszintén vágyjon rám valaki, és én is vica versa. Milyen már az, hogy pont a feleségem tiltotta meg az előjátékot! Nem kell neki, csak essünk már túl rajta. Megmondta, hogy őt zavarja az érintés, a csók. Ha egyedül lenne, akkor kifejezetten csak asszexuális férfi jöhetne szóba, de mellé legyenmég önfenntartó is, mert a férfi csak egy probléma halmaz! Noooormális??? Hát én csinálok 90%-ban mindent, tőlem működik ez az egész? Nekem full munka az életem, állandó szervezést igényel, ő meg elmegy dolgozni 2 megállóra lefelé. Én napi 300km-t utazok. Én hozom meg az áldozatot, és ő minősít le egy hajléktalan tróger szintjére. Amikor szépen elmondtam neki hogy egy férfinek is jólesik ha megdícsérik, elismerik, arra azt mondta, hogy ő nem lesz az anyukám, dícsérgessen csak ő. Meg ő nem fog egy férfire dolgozni. Hát az észrevettem, mert 10/8X én megyek el bevásárolni, én főzök. Nem hiszek a válásban sem, mert sajnos az esetem nem egyedi, csak sokan ezt nem merik kifelé kommunikálni. Főleg hogy férfiak. A családban is sokan mentek szét emiatt, hogy a nők passzívak lettek. Tényleg nem hazudok, de rengeteg férfi kollégám, ismerősöm van, ahol ha más a körítés, de a lényeg ugyanez. Nem trógerekről beszélek, hanem normális, családos férfiakról. Tavaly mesélte az egyik, hogy a 10 napos üdülésük alatt egyszer sem volt szex, holott próbálkozott többször is. Pedig jól élnek, mindenük megvan, nem szélhámos a fickó. A rekord a kollégám, ahol 17 év óta nincs szex!!!

Olyan ez mint a családom belüli erőszak. Nem szívesen beszél róla senki, mégis van. Én is csak itt a gyk-n merek róla nyíltan beszélni, még az ismerősöknek sem merek részletekbe menni. A szerető találása sem csak annyi, hogy felmegyek a netre és már van is. Nagyon nehéz, igazából beszélgetéseken kívül semmi sem volt. Ott sem én húzom be a kéziféket. Abba sem lennék biztos hogy menne nekem. Sajnos az évek mennek, 40 felett meg már hatványozottan értéktelenedik az ember az amúgy sem az értékekre fókuszáló világban. A fiataloknál is rengeteg a probléma, akkor 40 után? Olvasom hogy a nőknek a belső értékek mennyire fontosak... Sajnos ezt sem tapasztaltam meg, mert én kifejezetten híve vagyok annak, hogy ezeket fejlesszem, tréningezzem. Persze sosem mondtam hogy tökéletes lennék.

2021. márc. 19. 11:18
 23/37 A kérdező kommentje:
22-es: Hiába fejleszted a belső értékeidet, te egy házas ember vagy. Normális nő nem fog a szeretőd lenni. Ha annyira borzalmas a házasságod, ahogy leírod, akkor válj el! Mi ez a szöveg, hogy nem hiszel a válásban, mert te olyan jó ember vagy? De azért egy magányos, családra vágyó nőt simán kihasználnál.
2021. márc. 19. 12:06
 24/37 anonim ***** válasza:

"Legutóbb az árnyék játék miatt mondta, hogy nem tud rám felnézni, én milyen gyenge ember vagyok. " Ezek szerint ő nem is játszik, játszott soha a gyerekkel, gyerekekkel?

A feleségednek valóban nem az élettel lehet baja, hanem a gondolkodásával...De miért hagyod, hogy ennyire semmibe vegyen? Te hiába ragaszkodsz hozzá, ha neki láthatóan nem te vagy a megfelelő társ, férfi.

Mi az, hogy nem hiszel a válásban sem? Persze, a szex terén nem egyedi az eseted, de nálatok nem a szexel van a legnagyobb gond. Mert az meglehet, hogy sok házasságban nincs összhang a szexben, de azért ilyen szintű semmibe vétele a másiknak nem gyakori.

Nektek nagyon nem egymásra van szükségetek. Hogy mi az alap kiinduló probléma, ami miatt így áll hozzád a feleséged, azt csak ti tudjátok, vagy csak ő, de ha azon nem tudtok változtatni, megoldani, akkor valóban a válás lenne a legjobb megoldás.

2021. márc. 19. 12:36
 25/37 anonim ***** válasza:
És mégis miért nem bírtál ki 5 percet a gyerekeddel??? Nekem is elmenne a kedvem! Ettől függetlenül a feleséged egy idióta, de azt el ne hidd, hogy nincs szex! Veled nincsen maximum. Amiről nem biztos, hogy te tehetsz.
2021. márc. 20. 18:06
 26/37 anonim ***** válasza:
Volt egy férjem akivel amikor szétmentünk hasonlóan adta elő a sztorit. Ugyanúgy kihagyta a saját hibáit, rossz tulajdonságait, be sem ismerte őket soha! Mindenki aki őt ismerte jobban engem tartott egy kalap szarnak aki sokszor visszautasította! Aztán amikor meghallgatták az én szemszögemből a dolgokat nagyot koppantak! Érdekes módon a következő párommal a mai napig minden nap van szex, pedig már régóta tart és nem vagyunk fiatalok.
2021. márc. 20. 18:16
 27/37 anonim ***** válasza:
F/52 32 éves házassággal a hátam mögött a kérdésedre azt tudnám mondani ,hogy a kérdéses pár keresési időszakban ha!!!a kémiai is azt súgja igenis fontos a testiség kipróbálása vagyis nem igazán kell húzni az időt....a későbbiek során viszont már nagyon sok tényezőtől függ a pár kapcsolat mint ahogyan a hozzászólások tükrözik azt rendesen....de szerintem mi emberek nem erre a mostani monogámiára lettünk meg teremtve s mikor telnek az évek nagyon nehéz HA !!!!! nincs teljes körű nyíltság a házasságban megmagyarázni a párodnak, hogy miért nincs napi, heti szinten szex vagy mi lett az egetverő szerelemmel amit évekkel ezelőtt éreztél iránta... ha ez a szerelem nem alakul át egetverő szeretetté és kölcsönös tiszteletté akkor jönnek a magyarázkodások, hogy mert a nők igy a férfiak meg úgy.....s jön a vállás vagy az életük végéig tartó társasmagány...vagy próbáljuk tiszteletben tartani a több évtizedes párunk érzéseit szükségleteit és persze nem megalázó módon azt kielégíteni persze kölcsönösen ...ha már a tásadalom ezt követeli meg..
2021. márc. 20. 19:01
 28/37 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs igazából egetverő probléma. Onnan fakad minden, hogy a feleségem saját bevallása szerint sem érzelmes, magától semmiféle felém áradó érzést, gesztust nem képes produkálni. Nem én mondom, hanem ő. Innentől fogva a szex sem érdekli, sem a csók, sem az összebújás, semmi. Majd amikor én ezeket firtatom, onnantól kezdve jönnek a gondok.

Most csak kérdezem, szeretném ha mindkét nem válaszolna. Egy férfinek jól esik ha a párja elismeri néha? Ha van hozzá néha egy-egy kedves szava? Ha néha valami becéző módon szólítják? Ha hozzáérnek spontán? Ha csak úgy felhívják telefonon? Ha egy feleség néha napján becsábítja az ágyba? Ha egy nő néha aktív a szexben? Ha egy nő néha gondoskodó arcát mutatja? Mert én ezekből semmit, leírom mégegyszer: SEMMIT sem kapok vagy tapasztalok. Amikor szépen ezekre célzok, mindig felháborodik, és a fejemhez vágja hogy ő nem fog anyucit játszani! Szerinte pont ezekért a dolgokért a férfiak nem mások, mint egy jó nagy problémahalmazok, akikkel mint a kisgyerekekkel állandóan foglalkozni kelljen. Meg mi az hogy egy férfit simogatni kelljen? Mi az hogy dícsérgetni kelljen? Pont ettől lesznek nullák, ezektől szállnak el. Nos, ezeket sem én mondtam, csak idéztem. A szexszel önmagukat alázzák meg a nők, ugyanis alárendelődnek egy férfinak. Ezt sem én mondtam. Egy nőnek erősnek kell lenni, mert különben megalázzák a férfiak, semmibe veszik.

Szóval nálunk nem a tipikus tróger férfi-normális nő felállás a probléma, ha már női szemmel nézem a dolgot. Nem sztárolni akarom magam, de néha belegondolok abba, hogy amiket itt írnak a nők az életükről, azok engem aranyba foglalnának. Hát még az is probléma a nejemnek, ha hozzá érek, mert annak a folyomány a szex lenne, azzal meg magát alázná meg. Megkért rá, hogy sose csókoljam meg. Megkért arra, hogy a melléhez se nyúlja, az orált pro és konra felejtsem el, mint ahogyan az előjátékot is. Akkor ezek után velem van a gond? Sőt, a szeszel az is a baja, hogy ha havi egynél többször menne bele, akkor elkényelmesednék. :D Ha nem bírok magammal, akkor foglaljam le a WC-t és nyugodtan legyel el magammal... ezt is idéztem tőle. Ha többet akarok, akkor lehet nőm is, csak ő erről ne tudjon. Idézet vége.

Ezek után egy nyilvános fórumon nagyon kíváncsi lennék mit hozna fel ellenem vádként? :) Tudom, tök gáz hogy nincs káros szenvedélyem, egy elismert mukahelyen vezető beosztásban dolgozom, mellette egy jól működő pár hektáros gazdaságot vezetek úgy, hogy csak hobbi szinten értek hozzá. Mindenünk megvan, rengeteg dologhoz értek, állandóan hajt a kíváncsiság tele célokkal. Minden ami párkapcsolati érték, én szívesen csinálnám, nem én állítottam le önmagam. Én emel fővel tudok odaállni az ítélőszék elé! ;)

2021. márc. 21. 13:26
 29/37 anonim ***** válasza:
Jézusom #28, én egy napig sem akarnék tovább egy ilyen nővel együtt lenni... Nem is értem hogy bírod. Csak egyetlen életünk van.
2021. márc. 21. 13:45
 30/37 anonim ***** válasza:
28. de legalább nyíltan megmondja nem mellébeszél...szerintem tégy te is így mond el neked mit jelent számodra az érintés a csók stb... bár nem hiszem hogy ez fog valamit változtatni a mostani helyzeteden de talán a holtpontról valamelyik irányba kibillentheti a mérleget nálad vagy nála...kitartás lehet még ez jobb is...
2021. márc. 21. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!