Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hány éves korotokban szeretnétek gyereket? Milyen hosszú kapcsolatban? Jobb, ha esküvő van előtte vagy nem fontos?
35 leszek egyedűlálló viszont 28 évesen volt egy 4 éves nevelt lányom,unokatestvéreim 3+ 2,5+ 1 éves gyerekeivel főleg az első kettővel sok időt töltök-ezért is merek írni. Nagyon akartam gyereket de vagy neki kell állni edzeni keményen,vagy le kell mondanom a gyerekről de amíg 28 évesen húzott nyúzott ölemben nyakamban volt egy 4 éves néha egy hétig is nappal, éjszaka az anyukájánál kellett teljesíteni. 35 felé közeledve 2-3óra alatt a 3év 2hónapos kucsinált de a 2év 7 hónapos is fél nap alatt padlóra tesz.
Válaszok: több mint 1 év járás,esküvő(max 3 hónapos terhes nővel) gyerek. Nekem 30-32lett volna a max korhatár.
Bármikor, amikor egy olyan nővel vagyok együtt, akivel szeretnék is gyereket. Egyenlőre a nő sincs még meg erre, szóval nem most lesz ez... :D
29/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!