Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El kellene mondani tönkretéve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kellene mondani tönkretéve a párkapcsolatát?

Figyelt kérdés

Egy rokonomnak volt pedofil ügye, most terhes a barátnője, aki szerintem nem tud erről.

Te mit tennél? Az ő párkapcsolatuk, de azért ilyennek nem kellene elsikkadnia..

2021. márc. 13. 15:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen szóljál. Gratulálok az itt válaszolóknak. Ez nem egy botlás, hanem egy hajlam van a pasiban, ami egy gyerek közelsége miatz felerősödhet. Én a nő helyében hálás lennék. Bár teherbeesés előtt jó lett volna tudni.
2021. márc. 13. 21:22
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Pont ezt írtam 10 éve együtt vannak, már rég szólni kellett volna.
2021. márc. 13. 21:31
 13/15 A kérdező kommentje:
12es MIKOR?? Úgy volt, hogy nem lesz gyerekük!
2021. márc. 14. 07:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Nem CSAK zért kell(ett volna) szólni, ha gyerekük születik.

Hanem azért, mert egy beteg agyú patkány a férje (saját gyerektől függetlenül).

2021. márc. 14. 16:07
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem a férje. Elvoltak pár évig, azt mondták nem akarnak házasodni, nem akarnak gyereket, ez teljesen korrekt és veszélymentes volt, a pasi undorító, de csak annyi undorító dolga volt(lehetett) az elmúlt években, amiket a csaj is láthatott, csak nem érdekelte.

Nem hiszem, hogy nekem, a sok rokonból aki tudja kellene utána mászkálni és elmondani a barátnőinek, hogy mit tett.

Meg aztán az se biztos, hogy elhinnék, hisz az ő sztorija is hatásos sokaknál azok alapján, amiket telex cikkek alatt olvasni..

Nem az én felelősségem tájékoztatni valakit arról, hogy a pasija milyen ember, viszont megelőzni egy esetet, ami bekövetkezhet már igen.

2021. márc. 14. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!