Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellene mondani tönkretéve a párkapcsolatát?
Egy rokonomnak volt pedofil ügye, most terhes a barátnője, aki szerintem nem tud erről.
Te mit tennél? Az ő párkapcsolatuk, de azért ilyennek nem kellene elsikkadnia..
Kérdező! Nem CSAK zért kell(ett volna) szólni, ha gyerekük születik.
Hanem azért, mert egy beteg agyú patkány a férje (saját gyerektől függetlenül).
Nem a férje. Elvoltak pár évig, azt mondták nem akarnak házasodni, nem akarnak gyereket, ez teljesen korrekt és veszélymentes volt, a pasi undorító, de csak annyi undorító dolga volt(lehetett) az elmúlt években, amiket a csaj is láthatott, csak nem érdekelte.
Nem hiszem, hogy nekem, a sok rokonból aki tudja kellene utána mászkálni és elmondani a barátnőinek, hogy mit tett.
Meg aztán az se biztos, hogy elhinnék, hisz az ő sztorija is hatásos sokaknál azok alapján, amiket telex cikkek alatt olvasni..
Nem az én felelősségem tájékoztatni valakit arról, hogy a pasija milyen ember, viszont megelőzni egy esetet, ami bekövetkezhet már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!