Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy valakivel, hogy iszonyatosan vonzódtatok egymáshoz, de nem tudtatok miről beszélgetni? Mi lett a dologból?
Voltam már így. Kamaszkoromban kiamardt a gyerekszerelem így totál tapasztalatlanul ugrottam az addig soha nem tapasztalt vonzalomra. Bele egy kapcsolatba rögtön egyetem elején.
2,4,9 írja le, kb mi volt.
Nagyon elvarázsolt, végre egy fiú udvarol, aki nekem is vonzó és ilyen még nem volt... Micsoda álom, tökéletes pasi! Szóval igen, jócskán feszengtem, nem mertem feloldódni, önmagamat adni, mert túl jónak éreztem magamhoz. Nem voltak különösebb önértékelési gondjaim, de nem mertem kitárulkozni, mert furán nézne, úgysem értené, szégyelltem bizonyos dolgokat akkor az életemben, magamban (nem külső). Szóval próbáltam jó oldalt mutatni, beleilleni az ő életébe (hihetetlen volt nekem, minden olyan tökéletesnek tűnt vele kapcsolatban). És emiatt üresnek éreztem magam.
Nem is nagyon volt témánk, csak az egyetem, de sok közös se volt... Kb volt pár randi program és rengeteg szex (amit nem ő erőltetett, de benne volt, de megjegyezte, hogy lehetne mást is csinálni...). Próbált más programokat is csinálni, tényleg építeni, de én tapasztalatlan voltam, sokkal jobban ráhagytam, hogy semmi baj, biztos alakul majd. Elvoltam a kis álomvilágban, nagy rózsaszín ködben. De ő megunta, mert pár hónap után mondta, hogy nem érzi magát szerelmesnek, szóval hagyjuk.
A hormonok tomboltak, de tény, hogy érzelmileg nem kerültünk közel, hiszen nem sikerült összehangolódni, mert nem tudtunk mélyeket beszélgetni, nem volt közös hang. Már pár év eltelt azóta, de mély nyomot hagyott bennem és gyakran gondolkodom, miért lett így, mi lett volna, ha...
Épített is ez a tapasztalat, mit ne kövessek el többé.
Szóval ezt gondolom:
Ne lásd túl tökéletesnek, túl jónak! Ne érezd magad érdektelennek, üresnek mellette, értékes vagy! Lásd meg ezt magadban, és találd meg a módját, hogy megmutasd.
Ne félj a tabuktól, feszegesd őket, nyílj meg, mutasd meg önmagad. Enélkül sehova sem halad a kapcsolat, nem is az.
Szerezzetek közös élményeket, legyen téma.
Van humor? Nagyon jól mutatja az összhangot. Csillantsd meg a humorod. Ha megy a flört, az már félsiker.
Vonódjatok be egymás életébe. Megértitek egymást és lesz közös téma is. Pl kérjétek a másik segítségét.
Keress rá: 36 questions to fall in love.
Beszéljétek a mély témákról, félelmekről, vágyakról.
Ne erőltessetek semmit, ne aggódjatok. Hagyjatok időt alakulni a dolognak, ha szimpatikus a másik. Ne akarjatok tökéletesnek látszani.
Ha nem alakul idővel sem a dolog, lecseng a köd és úgyis megunjátok egymást. Ha nincs összhang, nem lesz tartós.
13: Nagyon köszönöm!
Való igaz, hogy kevésnek érzem magam hozzá, ő egy nagyon jó pasi, én meg egy átlagos lány. Nem értem hogy tetszhetem pont neki, olyan hihetetlen.
Viszont nagyon zárkózott és foglalt is.:(
Ha foglalt akkor miért hajtasz rá? Biztos vagy benne, hogy kölcsönös az a nagy vonzalom? Ha igen, akkor neki kell előbb lépnie - szakíthat. Ha csak te vonzódsz, akkor felejtsd el - nem hiába nem flörtöl és beszélget veled sokat.
Ne csüggedj, van még sok vonzó férfi, olyan is, aki szabad és összhang is lesz majd. Ne erőltesd ezt.
Szeretnél egy olyan partnert, aki melletted más nőkkel flörtöl, miközben elvileg egy pár vagytok? Nem? Márpedig ő ilyen, hiszen most is ezt teszi...
Neki kell eldöntenie, mit akar. Ha szakít, akkor szabad a pálya. De úgy beszélsz róla, mintha nem lenne fontos a tény, hogy van párja, és már randiidőszak lenne köztetek. Így nem igazán tudok tanácsot adni, a foglaltakat rögtön elhajtom, nincs ebben tapasztalatom. (13, 15)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!