Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha iszonyatosan ronda vagyok? 😭
Figyelt kérdés
Csak költői kérdés, panaszkodhatnékom van. Sajnos nem tudok semmit tenni, már mindent megpróbáltam, amire anyagilag és az energiámból futotta.
Alig merek már utcára menni, mert a legápolatlanabb, legigénytelenebb nők is jobban néznek ki nálam, hiába készülődöm órákat, mielőtt elindulok. Meg akarok halni.
2018. ápr. 14. 23:13
1/18 anonim válasza:
Fejezd be a hazugságaid és jobb lesz.
2/18 anonim válasza:
Bocs de ez tényleg kamu, még női szemmel olvasva is.
3/18 anonim válasza:
En privit is irtam neki. Aztan most latom, hogy “koltoi”. Szoval kamu. Igy megnyugodtam.
4/18 A kérdező kommentje:
Oké, akkor kamu. Csak szomorú vagyok, hogy senkivel nem tudom megbeszélni, mennyire rosszul érzem magam a kinézetem miatt. Nincs annál rosszabb, mint szombat este egyedül ülni otthon és azon gondolkodni, mennyire káros hatással van az undorító külsőm az életemre. Ha jobban néznék ki, bulizhatnék a barátnőimmel, ismerkedhetnék pasikkal. Ja, hopsz, egy barátnőm sincs és bottal se piszkálna meg egy férfi se.
2018. ápr. 14. 23:25
6/18 anonim válasza:
Te írtad tegnap a kérdést, hogy szörnyű az alakod és nagyon ronda az arcod stb? Mert ha igen, akkor se hagytad, hogy bárki is segítsen. Akkor felesleges kiírni, attól még nem fog változni a helyzet.
7/18 A kérdező kommentje:
Írtam már ki hasonló kérdést, de tegnap nem én voltam. Linkelje valaki légyszi, ha tudja, ráírok a kérdezőre, hátha tudunk egymásnak segíteni.
2018. ápr. 14. 23:28
8/18 anonim válasza:
Ha nem kamu. Akkor valaszolj a privatra. Es ird le a dolgot a kinod.
Ja meg a tegnapira is.
De te nem nyitsz. Maradj es rohadj akkor a mocskodban.
De ha igaz lenne a kerdes akkor kapaszkodnal a kezekbe.
De nem kapaszkodsz.
Szoval kamu vagy!
Menj inkabb tanulni, hogy hetfon jo jegyeket szerezz es ne itt b**d a rezet -.-
9/18 anonim válasza:
Ha akarod velem megbeszélhetjük. :)
10/18 A kérdező kommentje:
Kompánia, te minden előnytelen külsőmet taglaló válaszom miatt rám írsz. Egyébként írtam vissza többször, de idegesítő vagy és butaságokat hordasz össze.
2018. ápr. 14. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!