Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha iszonyatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha iszonyatosan ronda vagyok? 😭

Figyelt kérdés

Csak költői kérdés, panaszkodhatnékom van. Sajnos nem tudok semmit tenni, már mindent megpróbáltam, amire anyagilag és az energiámból futotta.

Alig merek már utcára menni, mert a legápolatlanabb, legigénytelenebb nők is jobban néznek ki nálam, hiába készülődöm órákat, mielőtt elindulok. Meg akarok halni.

2018. ápr. 14. 23:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Jelentettem is a kerdest mert egy provokalo kis kamu vagy.
2018. ápr. 14. 23:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Mert nem küldök képet privátban, hiába írtad többször, hogy KÉPET!!!!!!!?
2018. ápr. 14. 23:32
 13/18 A kérdező kommentje:
Ez aztán nagy segítség tényleg...
2018. ápr. 14. 23:32
 14/18 anonim ***** válasza:

De most itt irod hogy igy csunya vagyok ugy csunya vagyok stb.

Ez a te velemenyed.

Kerdezd ki mas velemenyet is.

Ne csak a sajat szuk, csolatasu allaspontodat hajtsd.

Itt rinysz, osszehordod a sok szart magadba, aztan fosol ket harom napig.

Verj magadba egy kis onbizalmat akkor.

2018. ápr. 14. 23:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha még egy képet sem vagy képes csapatni, akkor miről beszélünk? :D Ha küldenél képet, adnék pár tippet és nem próbálnálak felszedni.
2018. ápr. 14. 23:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Na...en is ezt irom!!! Erre ramformed!
2018. ápr. 14. 23:35
 17/18 Bence_ ***** válasza:

Egy nő belülről ragyok.

Ápolatlan nőt már lattam de lelkileg rendben lévő ronda nőt még nem.

Tartok tőle, hogy dlvarasaid vannak és inkább szenvedsz mert akkor sajnálnak a helyett, hogy elfogadnád és szeretnéd magad.

2018. ápr. 15. 04:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Vegyünk a fejünkre egy zsákot és menjünk el együtt moziba vagy valahova. Szolidaritásból én is felhuzom. Na mit szólsz? Ha indulhatunk, irj rám
2018. ápr. 15. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!