Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy valakivel, hogy iszonyatosan vonzódtatok egymáshoz, de nem tudtatok miről beszélgetni? Mi lett a dologból?
Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 18:16
1/17 anonim válasza:
Nem. Ha valaki annyira vonz, akkor nem csak a kinézete miatt, hanem a személyisége miatt is.
2/17 anonim válasza:
Úgy érted, randiztok ed nem tudtok miről beszélgetni, vagy pl kollégák vagytok, de a munkán kívül, ha beszélni kéne csak feszegés van. Az utóbbiból van részem.
4/17 anonim válasza:
Túl jónak érzed őt magadhoz, nem tudsz elengedni. Ebből nem lesz semmi.
5/17 anonim válasza:
Nem pont erre értetted szerintem a kérdést, de azért leírom:
Csendes fiú vagyok. Fáraszt kimondani a gondolataimat, de ez nem jelenti, hogy nincsenek. A lányokkal kapcsolatban ez mindig is problémát okozott. Volt, aki várta volna, hogy beszéljek. Volt, aki helyettem is eleget beszélt. Aztán találkoztam egy hozzám hasonló lánnyal, akivel végre "legálisan" nem beszéltünk feleslegesen. De a kimondott szavaknak valódibb jelentése volt, mint tízszer ennyi fecsegésnek.
Tehát a mi esetünkben ez pozitívan jött ki.
6/17 A kérdező kommentje:
2: Utóbbi. Régóta tetszik, szerintem neki is én, a flört még megy is, de hosszasan beszélgetni nem tudunk. Én sem vagyok nagy mesélő, meg ő sem. Olyan témákkal meg nem akarom traktálni, amik nem érdeklik.
2021. márc. 9. 18:32
7/17 anonim válasza:
Akivel vonzodtunk, pont forditva volt. Olyan szituacioban, mikor nem kellett volna maganbeszelgetesbe menni, mert munkajan keresztul talalkoztunk, azonnal nagyon belecsaptunk es nem vettuk eszre, hogy telik az ido es nem volna szabad beszelgetnunk tovabb, mert neki mas dolga is van.
8/17 anonim válasza:
Az első randi igy volt...engem szetvetett a kémia, ő meg csendes zárkózott tipus és kissé meglepődött rajtam :-D Nem tudtunk miről beszélni igazából igy relative hamar haza is mentünk...viszont irasban meg tök jól elvoltunk. Össze is jöttünk, de továbbra se tudtunk úgy nagyokat beszélgetni; de aztan az idő ezt is megoldotta :-) Már együtt élünk azóta, jól megvagyunk :-)
9/17 Szössz*.* válasza:
Ez idővel javulhat, ha már nincs akkora feszengés
10/17 anonim válasza:
Persze, ez egyszerűen csak szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!